Μια 67χρονη γυναίκα έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης στη διασταύρωση των οδών Νοταρά και Μετσόβου, στα Εξάρχεια. Την ίδια στιγμή που οι Αρχές τον αναζητούσαν, ο δράστης επιτέθηκε ξανά, αυτή τη φορά σε έναν 37χρονο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, προτού τελικά συλληφθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, βίντεο καταγράφει τον δράστη να επιτίθεται στην ηλικιωμένη, να τη ρίχνει στο έδαφος, να τη χτυπά με κλωτσιές και να την εξυβρίζει.

Η 67χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε συρραφή τραυμάτων στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Και ενώ η Ασφάλεια και το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τον αναζητούσαν, σήμερα το πρωί ο δράστης επιτέθηκε με τον ίδιο τρόπο σε 37χρονο στην λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο ενώ ο δράστης του έσπασε τη μύτη. Το θύμα πήρε τις πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από την τελευταία επίθεση.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί και το 2024 για ενδοοικογενειακή βία, καθώς είχε χτυπήσει στη Χαλκίδα την μητέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις