Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025, θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για το αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη.
Ο Στέλιος Καζαντζίδης αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και η αλήθεια είναι ότι τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να γίνουν διαχρονικά και να ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και για ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν:
- Θέμης Αδαμαντίδης,
- Κωνσταντίνος Αργυρός,
- Μελίνα Ασλανίδου,
- Ελένη Βιτάλη,
- Γλυκερία,
- Στέλιος Διονυσίου,
- Πέγκυ Ζήνα,
- Μελίνα Κανά,
- Klavdia,
- Χρήστος Μάστορας,
- Δημήτρης Μπάσης,
- Γιώτα Νέγκα,
- Πίτσα Παπαδοπούλου,
- Αντώνης Ρέμος και
- Θοδωρής Φέρρης.
Την παραγωγή υπογράφει η Panik Live Productions, την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Γιώργος Κυβέλλος και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Λύρας.
Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι μέσω της more.com.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις