Μία τραγική υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του Αιγίου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τον θείο του και ένα φίλο του θείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πράξη του και πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία, ο δράστης παραδόθηκε από μόνος του στις Αρχές. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ηλικίας 42 ετών, γεννημένος το 1983, και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές δομές.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του θείου του. Εκεί εντόπισε τον ίδιο και έναν φίλο του, τους οποίους φέρεται να χτύπησε θανάσιμα με ένα ξύλινο αντικείμενο. Το όργανο του εγκλήματος, που φέρει εμφανή ίχνη αίματος, έχει ήδη εντοπιστεί και κατασχεθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις