Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 20 ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Αργκακάντσι, στο δυτικό Νεπάλ.

Το όχημα, το οποίο κατευθυνόταν προς την πόλη Μπούτουαλ, μετέφερε πιστούς που επέστρεφαν από προσκύνημα σε τοπικό ναό. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου ενώ κινούνταν σε ορεινό επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα την πτώση του στον γκρεμό.

Ο Βισνού Πρασάντ Πάουντελ, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua πως τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, αν και το ενδεχόμενο βλάβης στα φρένα θεωρείται από τις αρχές ως το πιθανότερο σενάριο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις