Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατάφερε να καταρρίψει 16 από τα 27 drones που εκτόξευσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, 9 drones δεν κατάφεραν να φτάσουν στους στόχους τους, πιθανότατα λόγω της ενεργοποίησης συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Από την επίθεση με τα drones, η οποία σημειώθηκε αργά χθες, επτά άτομα τραυματίστηκαν στην πόλη Χάρκοβο, στη βόρεια Ουκρανία, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη, που δημοσιεύτηκε στο Telegram, από την επίθεση τραυματίστηκε επίσης μια γυναίκα, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά σε νοσοκομείο της γύρω περιοχής.

Καταρρίφθηκαν 4 drones της Ουκρανίας κατευθυνόμενα στη Μόσχα

Από την πλευρά της, η Ρωσία δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνά της κατάφερε να καταρρίψει τέσσερα ουκρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω Telegram από τον δήμαρχο της ρωσικής πρωτεύουσας, Σεργκέι Σαμπιάνιν, λίγα 24ωρα μετά την πιο εκτεταμένη επίθεση της Ουκρανίας στη Μόσχα μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις