Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

ΑΣΕΠ: Οδηγίες ηλεκτρονικής εξέτασης για τις προσλήψεις δασοπόνων

Αναφορικά με την ηλεκτρονική εξέταση για την προκήρυξη 1Γ2024 για τις προσλήψεις δασοπόνων, η διαδικασία διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι, Αττικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στην αντίστοιχη ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα εξετάσεων και να έχουν μαζί τους ένα από τα ακόλουθα: αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητά τους με φωτογραφία.

Η διανομή στις αίθουσες γίνεται αλφαβητικά με βάση το επώνυμο. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και smartwatches, τα οποία πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και τοποθετημένα στο πάτωμα κοντά στον κάθε υποψήφιο. Επιτρέπεται η κράτηση μόνο δύο στιλό και νερό.

Η εξέταση αποτελείται από δύο ισοβαρείς ενότητες: Τεστ Δεξιοτήτων – Γνωστικής Ικανότητας και Τεστ Εργασιακής Συμπεριφοράς. Η τελική βαθμολογία υπολογίζεται ως ο μέσος όρος των δύο βαθμολογιών.

Δεν υπάρχει διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και δεν επιτρέπεται η αποχώρηση πριν την ολοκλήρωση της εξέτασης. Οι υποψήφιοι πρέπει να παραδώσουν το έντυπο υλικό που θα τους έχει διανεμηθεί πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία κατά τις ημέρες του διαγωνισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την OTEAcademy στον αριθμό τηλεφώνου 2106114400.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ο Γιώργος Τσούνης αποχωρεί από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ – «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή»

Μια περίοδος εξαιρετικής τιμής και αφοσίωσης στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας.

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί στη δημόσια Παιδεία

Οι διορισμοί καλύπτουν όλες τις ειδικότητες και αναμένεται να γίνουν πριν την έναρξη του σχολικού έτους 2024-2025

Ενημερωτικό Δελτίο

10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί στη δημόσια Παιδεία

Οι διορισμοί καλύπτουν όλες τις ειδικότητες και αναμένεται να γίνουν πριν την έναρξη του σχολικού έτους 2024-2025

Σχολή Ικάρων: Νέα προκήρυξη για πρόσληψη στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού 

Οι θέσεις αφορούν σύμβαση μερικής απασχόλησης και είναι προορισμένες για τη διεξαγωγή διδακτικού έργου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 8 Ιουλίου 2024

ΑΣΕΠ 3Κ2023: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις μόνιμες προσλήψεις

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την οριστική δημοσίευση των αποτελεσμάτων για την Προκήρυξη 3Κ/2023, που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού σε οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων.

Μόνιμες προσλήψεις στο Μετρό: Νέα προκήρυξη της ΣΤΑΣΥ – Πώς θα κάνετε αίτηση

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη για 54 θέσεις οδηγών συρμού στο Μετρό της Αττικής. Οι θέσεις αυτές προορίζονται για σύμβαση αορίστου χρόνου (μόνιμη),...