Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ο σκοτεινός “γρίφος” πίσω από την μαφίοζικη εκτέλεση στο Ψυχικό

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό συγκλόνισε την κοινή γνώμη, καθώς η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ενός άνθρωπου που φαίνεται να μην είχε προηγούμενο με την αστυνομία ή υποψία για εμπλοκή σε εγκληματικές δραστηριότητες παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο.

Τα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στη Μύκονο, όπου ο 54χρονος εργαζόταν επί δεκαετίες σε τοπογραφικά έργα και είχε ξεκινήσει να επεκτείνεται στις αγορές ακινήτων. Άτομα που τον γνώριζαν εκφράζουν τη συγκίνησή τους στην εκπομπή “Live News” του Mega, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός του συνδέεται με τη μαφία του νησιού.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των αστυνομικών, ο 54χρονος είχε εκτελέσει πολλές αποτυπώσεις ακινήτων, αποφεύγοντας πιθανές αυθαιρεσίες και δυσκολίες στις ανεγέρσεις κτιρίων. Υπάρχουν ενδείξεις για παραπλανητικές μελέτες και άλλες πρακτικές που ίσως προκάλεσαν αντιδράσεις από κάποιους στο νησί. Η οικογένεια του θύματος περιμένει με αγωνία τη σύλληψη του δράστη και τις απαντήσεις από τις αρχές για την τραγική αυτή εξέλιξη.

Η Αστυνομία διαθέτει τουλάχιστον 80 βίντεο που απεικονίζουν τη διαδρομή του δράστη και του θύματος στην υπόθεση δολοφονίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πινακίδα της μοτοσικλέτας του δράστη ήταν πλαστή και το πρόσωπο αυτό είναι γνωστό στις Αρχές, με προηγούμενη εμπλοκή σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα τοπογραφικά έγγραφα που φέρουν την υπογραφή της επιχείρησής του επιχειρηματία ήταν ψεύτικα. Λόγω αυτών των εγγράφων, ο επιχειρηματίας βρίσκεται τα τελευταία 3,5 χρόνια στα δικαστήρια με την εταιρεία που είχε σκοπό να εξαγοράσει.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Durandal: Έκλεψαν το γαλλικό, Εξκάλιμπερ του θρυλικό ιππότη Ρόλαντ

Το αρχαίο σπαθί Durandal, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την πόλη Rocamadour, όπου βρισκόταν καρφωμένο σε βράχο για 1.300 χρόνια.

Τέλος Χαρτοσήμου: Δείτε 100 συναλλαγές για τις οποίες καταργείται η πληρωμή του

Ποιες είναι οι προβλέψεις της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών - Ποιες περιπτώσεις εξαιρούνται - Ποιοι θα επιβαρυνθούν και ποιοι θα απαλλαγούν από το νέο «ψηφιακό χαρτόσημο».

ΒΙΝΤΕΟ: Viral ο απελπιστμένος νέος που έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε σε σημαντική άνοδο της τιμής του σερβιριζόμενου καφέ, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες και πολίτες.

Περιφέρεια Αττικής: 4,25 εκ. ευρώ για την ψυχική υγεία και την αντιμετώπιση των ουσιών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ουσίες στο Λεκανοπέδιο θα χρησιμοποιήσει πόρους για την ενίσχυση λειτουργιών και προγραμμάτων πρόληψης

Ενημερωτικό Δελτίο

ΒΙΝΤΕΟ: Viral ο απελπιστμένος νέος που έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε σε σημαντική άνοδο της τιμής του σερβιριζόμενου καφέ, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες και πολίτες.

Πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή ο Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη Αρσενάκου

Η εμπειρία του Γιώργου Αρσενάκου με την Panik Records και τις συνεργασίες του με κορυφαίους ελληνικούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης

Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του σε γλέντι για την κουρά των προβάτων

Η Ιεράπετρα βρίσκεται σε σοκ από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά τις κουρές προβάτων, καθώς ένας εκ των κτηνοτρόφων έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς.

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σήμερα, πολλές περιοχές της χώρας αναμένουν κακοκαιρία, με έντονα μπουρίνια, κεραυνούς και χαλάζι. Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει έως αργά απόψε, επηρεάζοντας αρχικά τη...