Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Μήνυση υπέβαλε ο υπάλληλος του αεροδρομίου κατά του Λευτέρη Αυγενάκη

Στην κατάθεση μήνυσης κατά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη προχώρησε ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην υπουργό.  Συγκεκριμένα  ο υπάλληλος κλήθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής και υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και απειλή προς τον κύριο Αυγενάκη. Πρόκειται για τον υπάλληλο που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο.

Ειδικότερα, η αναφορά της αστυνομίας περιγράφει το επεισόδιο: «Αναφέρεται ότι την 28/06/2024 και ώρα 10:15, αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αερολιμένα που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία πεζής περιπολίας, ενημερώθηκε από ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του αερολιμένα ότι υφίσταται συμβάν μεταξύ επιβάτη και υπαλλήλων της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης ‘’…..’’ στη πύλη αναχώρησης Β3 της Intra Schengen περιοχής του αερολιμένα. Κατά την άφιξη του αστυνομικού στο σημείο, ο επιβάτης (α) (επ) ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (Ον) Ελευθέριος  γεν. 18/07/1972, του απεύθυνε τον λόγο, λέγοντάς του “έχω ασυλία”».

Η διαγραφή του επισημοποιήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, ωστόσο, ο πρώην υπουργός σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι θα παραμείνει βουλευτής, ότι δεν παραδίδει την έδρα του και ότι θα στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

4,25 εκ. ευρώ για την ψυχική υγεία και την αντιμετώπιση των ουσιών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ουσίες στο Λεκανοπέδιο θα χρησιμοποιήσει πόρους για την ενίσχυση λειτουργιών και προγραμμάτων πρόληψης

Προσοχή από την αφρικανική σκόνη – ΟΙ συστάσεις του υπουργείου Υγείας 

Το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να ενημερώνει για τις συνθήκες μέσω του δικτύου μετρήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επαναβεβαιώνοντας τις συστάσεις που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχολή Ικάρων: Νέα προκήρυξη για πρόσληψη στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού 

Οι θέσεις αφορούν σύμβαση μερικής απασχόλησης και είναι προορισμένες για τη διεξαγωγή διδακτικού έργου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 8 Ιουλίου 2024

Πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή ο Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη Αρσενάκου

Η εμπειρία του Γιώργου Αρσενάκου με την Panik Records και τις συνεργασίες του με κορυφαίους ελληνικούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης

Ενημερωτικό Δελτίο

Θ.Καρτερός κατά Σ.Κασσελάκη: «Tο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Κασσελάκης, εσείς είστε το πρόβλημα»

«Βέλη» κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέταξε ο Θανάσης Καρτερός, με ανάρτησή του στο Facebook, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σήμερα στις 10:00 συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω αντιπαράθεσης Κασσελάκη – Τσίπρα

Σήμερα στις 10:00 πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίας,

Αυγενάκης: «Είμαι βουλευτής, έχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Την ασυλία του επικαλέστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτάσσοντας τη βουλευτική του ιδιότητα, μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο με τον διαγραφέντα, πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ηρακλείου.

Το παρασκήνιο της διαγραφής Αυγενάκη από την ΚΟ της ΝΔ: Το μήνυμα Μητσοτάκη για την αλαζονεία

Μονόδρομος ήταν η διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και μια ευκαιρία να στείλει μήνυμα προς όλα τα στελέχη της ΝΔ, πως δε θα γίνουν αποδεκτές ακραίες συμπεριφορές, όπως κατάχρηση εξουσίας και αλαζονεία.