Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή: Φωτίου απαντά στην Κεφαλογιάννη “άει στο διάολο”

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρατηρήθηκε ένταση μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου. Η καταστροφική συνάντηση εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε αντίδραση, λέγοντας “άει στο διάολο”.

Αυτό προκάλεσε την κυρία Κεφαλογιάννη, η οποία αντέδρασε έντονα: “Τι λέτε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι συνηθίζετε να μιλάτε στη Βουλή; Και το μεγαλύτερο θέμα σας είναι ο Κανονισμός; Δεν γνωρίζετε καν τις βασικές κοινωνικές συμπεριφορές. Τέτοιες απαράδεκτες εκφράσεις μόνο από τέτοια άτομα ακούγονται εδώ. Είστε ντροπή!”

Από την άλλη πλευρά, η κυρία Φωτίου διέκοψε δηλώνοντας ότι δεν είχε πει τίποτα. Η ένταση εξελίχθηκε όταν η κυρία Φωτίου επέκρινε το προεδρείο και την υπουργό για την παραβίαση των διαδικασιών. “Όλοι πρέπει να μιλήσουν προτού μας απαντήσετε όλους,” σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κύριος Κυριαζίδης, εξήγησε ότι η υπουργός έχει το δικαίωμα αυτό, με την κυρία Φωτίου να διατηρεί την αντίθεσή της: “Από πότε; Δεν το γνώριζα. Είμαι πολλά χρόνια στη Βουλή.”

Η κυρία Κεφαλογιάννη πήρε ξανά τον λόγο, σχολιάζοντας, “επειδή η κυρία Βέττα αποφάσισε να υπερασπιστεί την τραγική πενταετία του ΣΥΡΙΖΑ, ας τα βρουν ανάμεσά τους.”

Και ο διάλογος συνεχίστηκε:

– Φωτίου: “Σας παρακαλώ κύριε Υπουργέ, μην κάνετε πολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.”

– Κεφαλογιάννη: “Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…”

– Φωτίου: “Άει στο διάολο.”

– Κεφαλογιάννη: “Τι λέτε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι μιλάτε στη Βουλή; Και το πρόβλημά σας είναι ο Κανονισμός; Δεν γνωρίζετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες απαράδεκτες εκφράσεις ακούγονται μόνο από τέτοια άτομα εδώ. Ντροπή σας!”

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Κακοκαιρία: Καταιγίδα με κεραυνούς και χαλάζι στην Αττική, βροχές και άνεμοι στη δυτική Ελλάδα

Πολιτική Προστασία συστήνει προσοχή και μέτρα αυτοπροστασίας κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη εξέλιξη η σύγχρονη «πράσινη» πλατεία Αγίων Αναργύρων, από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η νέα πλατεία στους Αγίους Αναργύρους, χρηματοδοτούμενη από το Πράσινο Ταμείο, αναδεικνύει έναν σύγχρονο δημόσιο χώρο

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ενημερωτικό Δελτίο

Θ.Καρτερός κατά Σ.Κασσελάκη: «Tο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Κασσελάκης, εσείς είστε το πρόβλημα»

«Βέλη» κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέταξε ο Θανάσης Καρτερός, με ανάρτησή του στο Facebook, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σήμερα στις 10:00 συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω αντιπαράθεσης Κασσελάκη – Τσίπρα

Σήμερα στις 10:00 πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίας,

Μήνυση υπέβαλε ο υπάλληλος του αεροδρομίου κατά του Λευτέρη Αυγενάκη

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για εξύβριση και απειλή κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου, θύμα της βιαιοπραγίας του βουλευτή.

Αυγενάκης: «Είμαι βουλευτής, έχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Την ασυλία του επικαλέστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτάσσοντας τη βουλευτική του ιδιότητα, μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο με τον διαγραφέντα, πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ηρακλείου.