Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

43χρονη ασκούμενη συνελήφθη ύστερα από μήνυση γνωστού ποινικολόγου επειδή έδειξε προσωπικά τους μηνύματα

Η αστυνομία κρατά μια 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο, η οποία τις προηγούμενες ημέρες κατήγγειλε έναν γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η σύλληψη της 43χρονης δικηγόρου έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο ίδιος ο ποινικολόγος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων αφορά τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 43χρονη με τον γνωστό ποινικολόγο, τα οποία είχε παρουσιάσει κατά την πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN.

Ειδικότερα, η 43χρονη είχε αναφέρει για τον γνωστό ποινικολόγο: «Υπήρχε δυσαρέσκεια επειδή δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε κανονίσει να πάμε σε αγώνα. Μετά από παράπονα ότι σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου και πήγαμε στο γήπεδο. Σχεδόν δεν επικοινωνούσαμε! Φτάνοντας στο γήπεδο, με κοπανούσε έντονα. Προσπάθησα να του εξηγήσω τα προβλήματα στην επαγγελματική σχέση. Αντί να το δεχτεί, μου είπε “είσαι ανύπαρκτη, σε τίμησα που σε έκανα δικηγόρο”. Τότε του απάντησα απερίφραστα “δεν με σέβεσαι”.

Τότε με χτύπησε σφοδρά. Φτάνουμε στο γήπεδο όπου είχα ήδη κοπανηθεί πολλές φορές. Τελικά, κατάφερα να καλέσω την αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να εμποδίσει ο αδερφός του την ενέργεια των αστυνομικών. Το περιστατικό καταγράφηκε και ο αστυνομικός παρατήρησε τους μώλωπες μου».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

Αύξηση κινδύνου διαβήτη από πλαστικά μπουκάλια: Τα ευρήματα έρευνας

Μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει τη σύνδεση ανάμεσα στη χρήση πλαστικών μπουκαλιών και την αύξηση του κινδύνου για διαβήτη τύπου 2.

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....