Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Στέλλα Μιζεράκη: Η νικήτρια του «Power Of Love» μιλά για την επιστροφή του ριάλιτι

Με αφορμή τον καινούργιο κύκλο του παιχνιδιού Power Of Love, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος, συνάντησαν την Κρητικιά καλλονή και νικήτρια του παλαιότερου κύκλου του παιχνιδιού της αγάπης, Στέλλα Μιζεράκη.

τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή με ρούχα, ενώ όπως αποκάλυψε, αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη νέα της κολεξιόν.

Η Στέλλα Μιζεράκη ανέφερε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει για να είμαι σε ένα πάνελ».

Για τις αναμνήσεις της από το Powe of Love και τον Πάνο Ζάρλα με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι: «Χαίρομαι που με έχουν συνδυάσει με ένα ευχάριστο project, με κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω στο μυαλό μου πάντα τις όμορφες αναμνήσεις με τον Πάνο Ζάρλα», είπε για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Για την παρουσίαση του Power of Love είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν άψογη σε όλα. Είναι θεά με μια λέξη. To project έχει ταυτιστεί με το όνομά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να έχω μια εικόνα για το πώς θα είναι, αλλά πιστεύω να τα πάει καλά γιατί είναι έμπειρη παρουσιάστρια», είπε στην πρωινή εκπομπή του Star η Στέλλα Μιζεράκη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο του, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και υποστήριξε πως δεν τσακώθηκε με το...

Φωτιά στην Πέτρου Ράλλη – Ξεκίνησε από μηχανάκι και επεκτάθηκε σε ΙΧ

Μια πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) σε μοτοσικλέτα που βρίσκονταν στην οδό Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα...

Σπάτα: Τα νέα στοιχεία για τον 19χρονο που κρεμάστηκε ανατρέπουν την αυτοχειρία

Αν και από την Αστυνομία είχαν επιχειρήσει να κλείσουν τη δικογραφία ως αυτοχειρία, νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν αυτή την εκδοχή. Μια ιδιαίτερα σημαντική μαρτυρία,...

Εγκατάλειψη αεροσκάφους Mirage 2000-5 στην Τανάγρα

Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία γύρω στις 13:46 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν κατά τη διάρκεια τροχοδρόμησης, μετά την προσγείωση από εκπαιδευτική πτήση, ένας πιλότος εγκατέλειψε...