Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Διπλή ήττα για παλαιστή MMA: Όχι σε πρόταση γάμου μετά από ήττα στο ρινγκ (VIDEO)

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο παρουσιάζει το συγκλονιστικό σκηνικό όπου ένας μαχητής του MMA αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του αμέσως μετά την ήττα του σε έναν αγώνα. Η απάντηση που λαμβάνει, ωστόσο, είναι πέραν των προσδοκιών του και η στιγμή εξελίσσεται σε ένα απροσδόκητα συναισθηματικό δράμα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τουρνουά Clash of the Stars στην Τσεχία, όπου ο Lukas Bukovaz και ο συμπαίκτης του Patrik Horvath υπέστησαν μια άποψη νίκης, αλλά τελικά ηττήθηκαν από τον Jan Michalek, ο οποίος αντέτεινε τις πιθανότητες και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα μόνος του. Μετά τον αγώνα, ο Bukovaz επέλεξε να κατέβει γονατιστός στο οκτάγωνο και να κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ οι 20.000 θεατές παρακολουθούσαν σε απόλυτη σιγή.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε δεν ήταν η αναμενόμενη. Η φίλη του, η οποία φαινόταν αμήχανη και συγκλονισμένη, απάντησε με ένα αρνητικό “όχι”, κρατώντας το μικρόφωνο και αποδίδοντας στη στιγμή μια σπαρακτική ανατροπή.

Αυτό το περιστατικό έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών του αθλήματος, ενώ το βίντεο έχει γίνει viral σε όλα τα κοινωνικά μέσα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Κακοκαιρία: Καταιγίδα με κεραυνούς και χαλάζι στην Αττική, βροχές και άνεμοι στη δυτική Ελλάδα

Πολιτική Προστασία συστήνει προσοχή και μέτρα αυτοπροστασίας κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη εξέλιξη η σύγχρονη «πράσινη» πλατεία Αγίων Αναργύρων, από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η νέα πλατεία στους Αγίους Αναργύρους, χρηματοδοτούμενη από το Πράσινο Ταμείο, αναδεικνύει έναν σύγχρονο δημόσιο χώρο

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ενημερωτικό Δελτίο

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

Durandal: Έκλεψαν το γαλλικό, Εξκάλιμπερ του θρυλικό ιππότη Ρόλαντ

Το αρχαίο σπαθί Durandal, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την πόλη Rocamadour, όπου βρισκόταν καρφωμένο σε βράχο για 1.300 χρόνια.

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.