Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Μεταγραφές στον Ολυμπιακό – Τι θα γίνει με Ιμπόρα και Μεϊτέ

Ρυθμιστής του Ολυμπιακού ο Ιμπόρα, καθώς με την παραμονή του ή όχι, κρίνονται οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κρατήσει τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Όσο ο 36χρονος χαφ δεν υπογράφει στη Λεβάντε, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν σε ανατροπή της κατάστασης, μιας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τον ήθελε στη διάθεσή του και τη νέα σεζόν.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι iborra-3-1024x576-1.jpg

Εάν ο Ιμπόρα δεν μείνει τελικά, τότε θα ενεργοποιηθούν άλλες επιλογές, με μια από αυτές να είναι ο Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ, ως δανεικός από την Μπενφίκα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέσυρε την προσπάθεια αγορά του καθώς από ότι φαίνεται ψάχνει για καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Μεϊτέ έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μεντιλίμπαρ, με την Μπενφίκα να τον παραχωρεί για 2 εκατ. ευρώ, και ο Μεϊτέ ψάχνει ένα συμβόλαιο στα ίδια χρήματα.

Στα υπόψη των Πειραιωτών είναι και ο Ζοάν Χορδάν της Σεβίλλης, μια πιο δύσκολη υπόθεση μιας και ο 29χρονος χαφ έχει ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Όσο για τον Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα, δύσκολα φαίνονται τα πράγματα μιας και οι Πορτογάλοι δεν υποχωρούν στις αρχικές τους απαιτήσεις.

Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα αγόρασε τον 22χρονο μέσο από τον Ερυθρό Αστέρα για 5,5 εκατ. ερυώ και θα τον δώσει δανεικό για έναν χρόνο στους «ερυθρόλευκους»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Κωστής Χατζηδάκης: Οι επιδόσεις μας στην οικονομία επιτρέπουν να μειώσουμε ταχύτερα το δημόσιο χρέος

Οι επιδόσεις στην οικονομία «μάς επιτρέπουν την ταχύτερη σύγκλισή μας...

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 1 έως 5 Ιουλίου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 1 έως 5...

Ψηφιακή Κάρτα Εργασία: Αύριο 1 Ιουλίου ξεκινά η εφαρμογής της σε λιανεμπόριο και βιομηχανία

Με αμείωτο ρυθμό προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Εργασίας και...

«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Οι μπηχτές του Λιανού στον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός χαλαρότατος μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα...

Ενημερωτικό Δελτίο

«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Οι μπηχτές του Λιανού στον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός χαλαρότατος μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, παραχώρησε δηλώσεις, ρίχνοντας μπηχτές στον Γιώργο Λιάγκα...

Γυμνή ποδηλατοδρομία για το περιβάλλον στην Θεσσαλονίκη(φώτο)

Για 17η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία με μήνυμα μεταξύ άλλων την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης. Η Διεθνής Γυμνή...

Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο – Τους είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Απίστευτο περιστατικό βίας και κακοποίησης 15χρονου παιδιού από τον πατέρα και τον θείο του όταν τόλμησε να πει πως είναι ομοφυλόφιλος, τον έστειλαν στο...

Τέμπη: Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις έρευνες για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της...