Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ρωσία: Συγκλονιστική στιγμή στο Σότσι – Κύματα παρασύρουν 20χρονη και εξαφανίζεται

Συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό, όταν μια 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα άγρια κύματα κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας σε παραλία του Σότσι στη Ρωσία.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η περιστατική συνέβη στις 16 Ιουνίου και από τότε η κοπέλα παραμένει αγνοούμενη. Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή να είναι στην ακτή μαζί με ένα νεαρό άνδρα. Αρχικά βρίσκονται στον ακρογιαλιό, αλλά οι ισχυροί ριπές της θάλασσας τους αποσταματούν την ισορροπία, με τον νεαρό να καταφέρνει να ανασύρει την κοπέλα από τα κύματα.

Ένα δεύτερο κύμα τους καλύπτει, με τον νεαρό να βρίσκεται πιο κοντά στην ακτή, ενώ η κοπέλα παρασύρεται και χάνεται στη θάλασσα.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι, παρά την άμεση αντίδραση των υπηρεσιών έκτακτων αναγκών, η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Την ίδια ημέρα, 16 Ιουνίου, οι παραλίες στο Σότσι ήταν κλειστές λόγω των έντονων κακοκαιριών στην περιοχή.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος Χαρτοσήμου: Δείτε 100 συναλλαγές για τις οποίες καταργείται η πληρωμή του

Ποιες είναι οι προβλέψεις της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών - Ποιες περιπτώσεις εξαιρούνται - Ποιοι θα επιβαρυνθούν και ποιοι θα απαλλαγούν από το νέο «ψηφιακό χαρτόσημο».

ΒΙΝΤΕΟ: Viral ο απελπιστμένος νέος που έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε σε σημαντική άνοδο της τιμής του σερβιριζόμενου καφέ, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες και πολίτες.

Περιφέρεια Αττικής: 4,25 εκ. ευρώ για την ψυχική υγεία και την αντιμετώπιση των ουσιών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ουσίες στο Λεκανοπέδιο θα χρησιμοποιήσει πόρους για την ενίσχυση λειτουργιών και προγραμμάτων πρόληψης

Προσοχή από την αφρικανική σκόνη – ΟΙ συστάσεις του υπουργείου Υγείας 

Το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να ενημερώνει για τις συνθήκες μέσω του δικτύου μετρήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επαναβεβαιώνοντας τις συστάσεις που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ενημερωτικό Δελτίο

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μια σερβιτόρα, η Liahna Bertels, έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν μια παρέα επτά ατόμων...

Απιστία στην εποχή των social media: Ο ρόλος του «like» στο Instagram για τη γενιά Z

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, κάθε μας κίνηση στο διαδίκτυο αφήνει ίχνη που είναι εύκολα ανιχνεύσιμα. Αυτά τα ίχνη αποκαλύπτουν πολλές φορές πόσα χρήματα...