Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Λύτρας: «Δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου» – το περιστατικό στο σπίτι χθες βράδυ

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Απόστολου Λύτρα και του δικηγόρου του, λόγω των περιστατικών που συνέβησαν στο σπίτι της στον Γέρακα. Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας, αναγκάστηκε να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό κινδύνου. Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και η μεγαλύτερη κόρη του εισήλθαν στο σπίτι της στον Γέρακα μαζί με ένα δικηγόρο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Η Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει ότι έλαβε απειλητικό μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, όπου κατά πληροφορίες αναφέρεται «στείλε τα λεφτά και τα ρούχα». Ο δικηγόρος της, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η κυρία Πολυζωγοπούλου περιλαμβάνεται χωρίς τη συναίνεσή της σε ένα viber group, στο οποίο στάλθηκαν «μηνύματα με προκλητικό χαρακτήρα». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, και εκκρεμεί η σύλληψη του ποινικολόγου και η οδήγηση της πρώην συζύγου στον εισαγγελέα.

Μετά την υποβολή μήνυσης και τον σχηματισμό δικογραφίας, αστυνομικοί προχώρησαν στην αναζήτηση του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου υποτίθεται ότι θα βρισκόταν, αλλά δεν εντοπίστηκε. Ταυτόχρονα, δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα που δέχθηκε. Πληροφορίες υποδεικνύουν ότι αναμένεται να παρουσιαστεί εκούσια στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Σχετικά με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και τον συνοδοιπόρο της δικηγόρο, η μήνυση αφορά σε αδικήματα όπως η διατάραξη της οικιακής ειρήνης, η παράνομη βία, η εξύβριση και η απειλή με τον ποινικολόγο ως ηθικό αυτουργό.

Αναμένεται ότι ο δικηγόρος της θα ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου από τον κατηγορούμενο.

Ο κ. Σοφός αναμένεται να ζητήσει σύμφωνα με το νόμο την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον ποινικολόγο, μετά την απολογία του, με προσωρινή κράτηση.

Από την άλλη, ο δικηγόρος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, δήλωσε ότι δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον Απόστολο Λύτρα και ότι υπήρχε ενημέρωση για την επίσκεψη της πρώην συζύγου του στο σπίτι του στον Γέρακα.

«Υπάρχει ένας όρος για τον κ. Λύτρα να εγκαταλείψει την κατοικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Είχε προηγηθεί ενημέρωση από τον συνήγορο υπεράσπισης για την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και της κόρης του για την παραλαβή προσωπικών αντικειμένων και παραδόθηκε μήνυση» αναφέρθηκε στο Action24.

«Φυσικά υπήρχε ενημέρωση, δεν εμφανίστηκαν τρεις άνθρωποι σε ένα σπίτι χωρίς να υπάρχει ενημέρωση» επιμένει. Όπως αναφέρει: «Ο κ. Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, δεν απεστάλη απειλητικό μήνυμα, αυτά είναι αστεία και το μόνο που έγινε ήταν μια προσπάθεια να παραδοθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα».

Το βράδυ της Τρίτης προκάλεσε αναστάτωση στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα, όταν ενεργοποιήθηκε το κουμπί πανικού της 37χρονης δικηγόρου από την ίδια. Ο συναγερμός έστειλε σήμα στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00, με αποτέλεσμα να κληθούν άμεσα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι είχαν φτάσει η πρώην σύζυγος του Λύτρα, η μεγάλη κόρη τους και ένας δικηγόρος, οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην οικία. Ο πατέρας της Πολυζωγοπούλου βγήκε στο μπαλκόνι και στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση, καθώς εμφανίστηκε και η ίδια η δικηγόρος, η οποία ενεργοποίησε το κουμπί πανικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθως έχασε τις αισθήσεις της.

Λίγο αργότερα έφτασε η αστυνομία και τους οδήγησε όλους στο τμήμα, όπου η Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Σε πλήρη εξέλιξη η σύγχρονη «πράσινη» πλατεία Αγίων Αναργύρων, από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η νέα πλατεία στους Αγίους Αναργύρους, χρηματοδοτούμενη από το Πράσινο Ταμείο, αναδεικνύει έναν σύγχρονο δημόσιο χώρο

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ο Γιώργος Τσούνης αποχωρεί από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ – «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή»

Μια περίοδος εξαιρετικής τιμής και αφοσίωσης στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας.

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

Ενημερωτικό Δελτίο

Ο Γιώργος Τσούνης αποχωρεί από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ – «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή»

Μια περίοδος εξαιρετικής τιμής και αφοσίωσης στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Viral ο απελπιστμένος νέος που έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε σε σημαντική άνοδο της τιμής του σερβιριζόμενου καφέ, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες και πολίτες.

Πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή ο Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη Αρσενάκου

Η εμπειρία του Γιώργου Αρσενάκου με την Panik Records και τις συνεργασίες του με κορυφαίους ελληνικούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης

Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του σε γλέντι για την κουρά των προβάτων

Η Ιεράπετρα βρίσκεται σε σοκ από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά τις κουρές προβάτων, καθώς ένας εκ των κτηνοτρόφων έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς.