Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ηλεία : Το βίντεο που δείχνει την 11χρονη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του δράστη

Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της 11χρονης ξεκίνησε όταν το κορίτσι, τρέχοντας, μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου της. Ο κατηγορούμενος, που ομολόγησε το έγκλημα, οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα, ενώ την επόμενη μέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, σε μια αγροτική περιοχή στο Καταράχι, έδειξε σημάδια πάλης, υποδεικνύοντας ότι το κορίτσι προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη. Το σώμα της 11χρονης βρέθηκε με τα ρούχα του γεμάτα αίματα και ο θάνατός εκτιμάται ότι συνέβη αργά το βράδυ ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, κάτι που θα διευκρινιστεί με την νεκροψία-νεκροτομή.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το έγκλημα να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και το πτώμα να μεταφέρθηκε στην αγροτική περιοχή όπου βρέθηκε.

Στην περιοχή επικρατεί ένταση, καθώς αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις, ακόμη και από την Αθήνα, έχουν σπεύσει για να διαχειριστούν την κατάσταση. Οι αρχές φοβούνται για πιθανές αντιδράσεις από τους συγγενείς του θύματος, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης, που είναι θείος της 11χρονης, γνώριζε καλά την περιοχή όπου μετέφερε το κορίτσι, καθώς είχε εργαστεί εκεί για πολλά χρόνια. Ο άνδρας κατοικεί σε γειτονική περιοχή και είναι πατέρας έξι παιδιών. Το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας 14χρονης.

Η μητέρα της 11χρονης, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”

 “Το μόνο που μου είπε η αστυνομία είναι ότι το κορίτσι μου είναι σε μια αποθήκη σκοτωμένο. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός, να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο. 11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε; Ήταν πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος, το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια. Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου μαμά εγώ πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τώρα, αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω… Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στον φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά, χάνονται τα ίχνη και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι την ώρα που πέρασε η Βασιλική”, ανέφερε η μητέρα περιγράφοντας το τι συνέβη το βράδυ της εξαφάνισης.

Επιπλέον πρόσθεσε “αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, είχε πρόβλημα στο συκώτι, είχε καρκίνο, έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα… Δεν έχω λόγια… εγώ ζήτησα βοήθεια από όλον τον κόσμο για να βρω το παιδί μου ζωντανό, τώρα να κάνω τι; θα γυρίσει πίσω;”

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Προφυλακιστέος ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της...

Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που...

Ανασχηματισμός : Οι νέες προσθήκες στην κυβέρνηση – Ποιοι είναι οι τέσσερις νέοι υφυπουργοί

Για πρώτη φορά αναλαμβάνουν κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο, όπως προκύπτει από...

Ανασχηματισμός : Ποιοι μένουν εκτός κυβέρνησης

Μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό...

Ενημερωτικό Δελτίο

Καλαμάτα: Έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό γυναίκας σε νεκροταφείο

Τυμβωρύχοι στην Καλαμάτα έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία με την κλοπή χρυσών δοντιών και μιας καρδιακής βαλβίδας από μια σορό. Η μακάβρια αυτή αποκάλυψη...

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Κεραυνός σκοτώνει 13χρονη μπροστά στην οικογένειά της

Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 13χρονη που έχασε τη ζωή της στη Χαλκιδική μετά από κεραυνό. Το τραγικό συμβάν έγινε την περασμένη Παρασκευή,...

Ψυχικό: Τραγικό τέλος για τον τοπογράφο που εργαζόταν σε μεγάλα έργα στη Μύκονο

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό προκαλεί σοκ και αναστάτωση, καθώς ο ίδιος φαίνεται να μην είχε...

Αγριεύει ο καιρός με πολλές και ισχυρές καταιγίδες: Πού και τι ώρα θα ανοίξουν οι ουρανοί

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα είναι ασταθής με έντονες καταιγίδες και μείωση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Νικολέτας Ζιακοπούλου στην ΕΡΤ,...