Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Πρωταθλητής Ευρώπης με εκπληκτικό άλμα στα 8,65 μέτρα ο Μίλτος Τεντόγλου!

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, για τρίτη διαδοχική διοργάνωση, με άλματα μόνο πάνω από 8,40m., ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στους αιθέρες της Ρώμης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Το κορυφαίο άλμα του ήταν στα 8,65 μέτρα, που είναι το νέο προσωπικό του ρεκόρ!

Πρόκειται για το 6ο του χρυσό σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τρία σε ανοικτό και τρία σε κλειστό στίβο. 

Τεντόγλου: Χρυσός στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης με 8,65 μέτρα | ΣΚΑΪ

Πλέον ο Τεντόγλου εστιάζει στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε.

«Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο Τεντόγλου, ευχόμενος παράλληλα «καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», έδωσε με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Οταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό – Εκβίαζε συνάδελφο για κακοποίηση και του αποσπούσε χρήματα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31 ετών Ειδικός Φρουρός γνώρισε...

Κ. Μητσοτάκη: Νέα προειδοποίηση  στη Βόρεια Μακεδονία

"Συνεχίζει τις προκλήσεις η Βόρεια Μακεδονία, με την πρόεδρο...

Τραγωδία: 13χρονη έχασε την ζωή της από κεραυνό στη Χαλκιδική

Τραγωδία με τον θάνατο 13χρονης που έχασε την ζωή...

Την Δευτέρα η απάντηση για την παράταση των POS – ERP

Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής...

Ενημερωτικό Δελτίο

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό – Εκβίαζε συνάδελφο για κακοποίηση και του αποσπούσε χρήματα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31 ετών Ειδικός Φρουρός γνώρισε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα αστυνομικό με την οποία συνομιλούσε μέχρι την στιγμή...

Τραγωδία: 13χρονη έχασε την ζωή της από κεραυνό στη Χαλκιδική

Τραγωδία με τον θάνατο 13χρονης που έχασε την ζωή της σήμερα το απόγευμα Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν στην παραλία Ποσειδίου Χαλκιδικής Η ανήλικη...

Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας σε ιδιωτική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις είχαν οι έρευνες για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής, καθώς εντοπίστηκε τελικά σε μια...

Οι πρωτιές με πάνω από 19.000 μόρια στις Πανελλαδικές 2024

Δύσκολο κομμάτι το θέμα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2024, για πολλά από τα παιδιά που έκαναν την προσπάθεια τους και δεν κατάφεραν να έχουν το...