Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Άλιμος: Σε σοκ η λουόμενη που την έκλεψαν το σταυρό σε live σύνδεση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (4/6) στην Άλιμο, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας ηλικιωμένης λουόμενης.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε live μετάδοση, ο κλέφτης φορώντας ένα καπέλο πλησίασε από πίσω τη γυναίκα, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και έφυγε τρέχοντας.

Ο δράστης μάλιστα είχε μαζί του και συνεργό και έκαναν βόλτες στην παραλία αλλά κανείς δεν τους υποπτεύθηκε νομίζοντας ότι είναι λουόμενοι.

«Ο σταυρός είχε συναισθηματική αξία»

«Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου από τον Καναδά με είδαν στην τηλεόραση. Δεν περίμενα να μου αρπάξουν τον σταυρό, αλλά την τσάντα», δήλωσε η κυρία Αγγελική μια ημέρα μετά το απίστευτο περιστατικό.

«Έπαθα σοκ, δεν πρόλαβα να φωνάξω βοήθεια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι 78 ετών και δεν έχει συμβεί», πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ λίγο πριν μπει στη θάλασσα, ενώ αποκάλυψε ότι αν τον βρουν τον σταυρό, θα τον δωρίσει κάπου.

«Όπως πήγαινα στη θάλασσα να κάνω μπάνιο -ο σύζυγος είχε πάει πιο νωρίς- έκανα τον σταυρό μου, πήγαινα να μπω μέσα και αυτός (ο κλέφτης) μού την τράβηξε την αλυσίδα και τον σταυρό. Δεν τον είδα, κοίταζα τη θάλασσα», περιέγραψε.

Και κατέληξε: «Ήταν πολύ ακριβός και είχε συναισθηματική αξία για μένα, μιλάμε για 65 χρονών σταυρό».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

Αύξηση κινδύνου διαβήτη από πλαστικά μπουκάλια: Τα ευρήματα έρευνας

Μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει τη σύνδεση ανάμεσα στη χρήση πλαστικών μπουκαλιών και την αύξηση του κινδύνου για διαβήτη τύπου 2.

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....