Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα, το “πόστερ” των προβλημάτων του τότε, είναι παράδειγμα προς μίμηση σήμερα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ σε εκδήλωση με θέμα Ευρώπη και Αυτοδιοίκηση στο Πεδίον του Άρεως, κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα ότι ο λαϊκισμός της τοξικότητας και των «λεφτόδεντρων» δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι.

«Αυτό εκπροσωπεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν έμαθαν από λάθη τους; Τα επαναλαμβάνουν με άλλο περιτύλιγμα, αλλά ίδια λογική» επισήμανε ο πρωθυπουργός.  

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην οικονομία είπε «Δεν πρέπει να ξεφύγουμε δημοσιονομικά. Υπάρχουν χώρες που υποβαθμίζεται χρέος τους», προειδοποίησε και συνεχίζοντας τόνισε « η Ελλάδα που ήταν το “πόστερ των προβλημάτων, σήμερα είναι παράδειγμα προς μίμηση» εξηγώντας ότι αυτό έχει αντανάκλαση σε όλα και στο κόστος δανεισμού.

Συνεχίζοντας ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των στελεχών της ΝΔ απέναντι στην αποχή και την αίσθηση ότι κερδίσατε τις εκλογές.

«Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουμε πίσω… Το μήνυμα πρέπει να είναι η ΝΔ να είναι ισχυρή, για να συνεχίσει το έργο της μετά την Κυριακή».

«Όχι στον εφησυχασμό, όχι στην εύκολη και ανέξοδη γκρίνια. Και λάθη γίνονται, και δεν μπορεί ποτέ μια κυβέρνηση να ικανοποιήσει τους πάντες… Αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Υλοποιούμε το πρόγραμμα μας;» σημείωσε.

«Να ξορκίσουμε την αποχή, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, και Κυριακή να γιορτάσουμε άλλη μια νίκη για τη ΝΔ για να βαδίσουμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» είπε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ ο Μητσοτάκης: «900 νέα λεωφορεία μέχρι το τέλος του 2025»

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Ρέντη, συνοδευόμενος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου...

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή: Φωτίου απαντά στην Κεφαλογιάννη “άει στο διάολο”

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρατηρήθηκε ένταση μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς...

Εξαήμερη εργασία: Η νέα αποστολή της Κεραμέως

Στις 14 Ιουνίου, μετά το εκλογικό ανασχηματισμό, η Νίκη Κεραμέως ανέλαβε ως υπουργός Εργασίας, με την προσδοκία να ολοκληρώσει την επιβολή της εξαήμερης εργασίας,...

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας Έλενα Ακρίτα. Με ανάρτηση της στα σόσιαλ μίντια,...