Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Πιλότος πέταξε έξω από το αεροπλάνο παρουσιάστρια του BBC ύστερα από ένα απλό αίτημα στο πλήρωμα

Η Georgie Palmer, 49 ετών, ο σύζυγός της Nick Sollom, 48 ετών, και οι κόρες τους Rosie, 12 ετών, και Annie, 14 ετών, αποβιβάστηκαν με διαταγή του πιλότου από την πτήση της SunExpress από το Λονδίνο Gatwick προς το Ντάλαμαν, της Τουρκίας, την Τρίτη, αφού ενημέρωσαν το πλήρωμα ότι η Rosie έχει σοβαρή αλλεργία στα φιστίκια.

Συγκεκριμένα τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της ζήτησαν από το πλήρωμα να πει στους συνεπιβάτες τους να μην καταναλώσουν φιστίκια κατά τη διάρκεια της πτήσης, γιατί η κόρη τους Rosie έχει αναφυλακτική αλλεργία στον ξηρό καρπό.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Palmer ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό «αρνήθηκε να ενημερώσει τους υπόλοιπους επιβάτες», τονίζοντάς της ότι είχαν «ενημερώσει» σχετικά με την πολιτική της αεροπορικής για τις αλλεργίες.

Έτσι, η δημοσιογράφος του BBC ζήτησε μόνη της «ευγενικά» από τους συνεπιβάτες της να αποφύγουν την κατανάλωση φιστικιών και να μεταφέρουν το μήνυμα, κάτι που όπως λέει έκαναν με χαρά.

Όμως, λέει ότι αυτό εξόργισε τον πιλότο που απαίτησε να φύγουν από το αεροπλάνο πριν από την απογείωση της πτήσης.

Είπε: «Ο τρόπος που μας φέρθηκαν ήταν απαράδεκτος. Ο πιλότος αποφάσισε ότι λόγω της αλλεργίας της κόρης μου δεν ήθελε να πετάξει το αεροπλάνο με εκείνη μέσα. Όταν ανακάλυψε ότι μίλησα στους άλλους επιβάτες, μου ούρλιαζε από το πιλοτήριο. Ήταν τόσο θυμωμένος, που το επόμενο πράγμα που μάθαμε ήταν ότι έπρεπε να φύγουμε από το αεροπλάνο. Είναι πραγματικά όμορφο πώς όλοι οι επιβάτες σε αυτό το αεροπλάνο ήταν τόσο υπέροχοι, αλλά κανένας εργαζόμενος σε αυτό το αεροπλάνο δεν έδειξε ούτε ίχνος συμπόνιας.»

Την επόμενη ημέρα, η οικογένεια πήρε πτήση της EasyJet για το θέρετρο διακοπών στην Τουρκία και ισχυρίστηκε ότι το πλήρωμα έκανε αρκετές ανακοινώσεις ζητώντας από τους επιβάτες να μην ανοίξουν πακέτα με φιστίκια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Βέβαια η αλλαγή πτήσης κόστισε στην οικογένεια 5.000 δολάρια επιπλέον.

«Εάν γνωρίζαμε την πολιτική τους σχετικά με τις αλλεργίες, δεν θα τους είχαμε επιλέξει ποτέ. Ωστόσο τα διαβάσαμε όλα αναλυτικά και δεν βρήκαμε τίποτα», ισχυρίστηκε η μετεωρολόγος.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Περιφέρεια Αττικής: 4,25 εκ. ευρώ για την ψυχική υγεία και την αντιμετώπιση των ουσιών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από ουσίες στο Λεκανοπέδιο θα χρησιμοποιήσει πόρους για την ενίσχυση λειτουργιών και προγραμμάτων πρόληψης

Προσοχή από την αφρικανική σκόνη – ΟΙ συστάσεις του υπουργείου Υγείας 

Το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να ενημερώνει για τις συνθήκες μέσω του δικτύου μετρήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επαναβεβαιώνοντας τις συστάσεις που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχολή Ικάρων: Νέα προκήρυξη για πρόσληψη στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού 

Οι θέσεις αφορούν σύμβαση μερικής απασχόλησης και είναι προορισμένες για τη διεξαγωγή διδακτικού έργου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 8 Ιουλίου 2024

Πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή ο Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη Αρσενάκου

Η εμπειρία του Γιώργου Αρσενάκου με την Panik Records και τις συνεργασίες του με κορυφαίους ελληνικούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης

Ενημερωτικό Δελτίο

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μια σερβιτόρα, η Liahna Bertels, έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν μια παρέα επτά ατόμων...

Απιστία στην εποχή των social media: Ο ρόλος του «like» στο Instagram για τη γενιά Z

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, κάθε μας κίνηση στο διαδίκτυο αφήνει ίχνη που είναι εύκολα ανιχνεύσιμα. Αυτά τα ίχνη αποκαλύπτουν πολλές φορές πόσα χρήματα...