Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Κρατούσε τη 12χρονη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ κλειδωμένη σε υπόγειο

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από την Μαγιόρκα της Ισπανίας, που αφορά τη σύλληψη ενός 49χρονου που είχε μετατρέψει την ανήλικη 12χρονη θετή του κόρη σε όργανο των σεξουαλικών του ορέξεων.

Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια η ανήλικη, με τον άνδρα να κατηγορείται πλέον για σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές αρχές, η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019 όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε μέχρι που έγινε 17 χρονών το 2024.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο συλληφθείς ταξίδεψε σε μια αφρικανική χώρα και παρουσιάστηκε ως φιλάνθρωπος που ήθελε να παντρευτεί μια γυναίκα για να προσφέρει σε αυτήν και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία.
Μόλις έφτασε στη Μαγιόρκα το 2019, ο άνδρας παντρεύτηκε την γυναίκα και της παρείχε ένα σπίτι σε ένα χωριό του νησιού. Ο ίδιος εγκαταστάθηκε με τη 12χρονη κόρη της στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο το κορίτσι θα είχε καλύτερη φροντίδα και θα ήταν πιο εύκολο γι’ αυτόν να φέρει τις άλλες αδελφές από την Αφρική.
Η γυναίκα έδειξε εμπιστοσύνη και συμφώνησε. Με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την ανήλικη, καθώς την είχε υπό τον απόλυτο έλεγχό του με τις περισσότερες φορές να την έχει κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού και να την απειλεί ότι θα τους επιστέψει πίσω στη χώρα καταγωγής τους αν μιλούσε και έτσι η ανήλικη υπάκουσε από φόβο μήπως απογοητεύσει την οικογένειά της και δεν μπορούσε να δώσει στις αδερφές της ένα καλύτερο μέλλον, όπως επιβεβαίωσε η Πολιτική Φρουρά.

Όταν η κοπέλα έμαθε ότι ο πατριός της άρχιζε τις διαδικασίες για να φέρει τις αδερφές της στη Μαγιόρκα, ενημέρωσε για την κατάσταση την οργάνωση των Αδελφών Oblate , γνωστών για το έργο τους για λογαριασμό των πιο μειονεκτούντων γυναικών, οι οποίες με τη σειρά τους ανέφεραν τα γεγονότα στην αστυνομία.

Η Πολιτική Φρουρά συνέλαβε τον άνδρα και ερεύνησε το σπίτι του, όπου οι πράκτορες βρήκαν πολλούς σκληρούς δίσκους και συσκευές αποθήκευσης υπολογιστών με παιδική πορνογραφία .

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Σοκ στο Τέξας: 13χρονο αγόρι έπεσε με το κεφάλι στα ρηχά πισίνας για να αποφύγει σφήκα

Ένα 13χρονο αγόρι στο Τέξας υπέστη σοβαρό τραυματισμό όταν, προσπαθώντας να αποφύγει μια σφήκα, έπεσε με το κεφάλι στα ρηχά της πισίνας. Το μόνο...

Τραγωδία στην Ινδία: 121 νεκροί από ποδοπάτημα σε θρησκευτική γιορτή

Η τραγωδία που συνέβη κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής γιορτής στην Ινδία την Τρίτη (2/7) ήταν συνέπεια της υπερβολικής παρουσίας κόσμου σε σχέση με...

H πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε τον αμφιφυλόφιλο σαμανό εραστή της

Ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας με τον αμφιφυλόφιλο σαμάνο αρραβωνιαστικό της, Ντουρέκ Βέρετ, πλησιάζει. Οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Αυγούστου...

Η οικονομική αδυναμία έπαιξε ρόλο στην επιλογή της Λεπέν στις εκλογές της Γαλλίας

Την Κυριακή, η Εθνική Συσπείρωση (RN), σημείωσε σημαντικά κέρδη στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών. Με ποσοστό 33,15%, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, ξεπέρασε...