Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 46χρονος που βίασε την 27χρονη υπάλληλο

Ελεύθερος, χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου εταιρείας που βίασε 27χρονη στον Ασπρόπυργο

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και περιέγραψε τι πέρασε στα χέρια του 46χρονου βιαστή της.

H 27χρονη ανέφερε ότι ο 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία ως οδηγός λεωφορείου και μεταφέρει υπαλλήλους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, παρέλαβε την 27χρονη από τον σταθμό του προαστιακού στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να τη μεταφέρει στη δουλειά της.

Η γυναίκα ανέμενε μαζί με άλλους συναδέλφους της το λεωφορείο, όμως ο κατηγορούμενος, με την πρόφαση ότι δεν χωράνε όλα τα άτομα στο λεωφορείο, είπε στην παθούσα να αναμένει στο σημείο, καθώς θα επέστρεφε για να την παραλάβει.

Οταν επέστρεψε και αφού η παθούσα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, την οδήγησε σε ξερόχορτη έκταση σε ορεινή περιοχή, στον Ασπρόπυργο, όπου στάθμευσε το όχημα. Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας προέβη, παρά τη θέλησή της, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Λίγο μετά ο 46χρονος πλησίασε την 27χρονη και άρχισε να την παρενοχλεί, αρχικά λεκτικά, και στη συνέχεια τη βίασε. Η νεαρή σε σοκ έκλαιγε, ενώ εκείνος, κατά πληροφορίες, της ζήτησε να ηρεμήσει και την οδήγησε στην εταιρεία όπου εργαζόταν.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σήμερα, πολλές περιοχές της χώρας αναμένουν κακοκαιρία, με έντονα μπουρίνια, κεραυνούς και χαλάζι. Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει έως αργά απόψε, επηρεάζοντας αρχικά τη...

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...