Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε η 40χρονη – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύζυγο της

Τις τελευταίες, δραματικές στιγμές που έζησε η 40χρονη στο Μενίδι προτού πέσει νεκρή από το μαχαίρι του δολοφόνου της περιγράφει μια κάτοικος της περιοχής η οποία έμαθε τα τραγικά νέα από έναν πελάτη της.

«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε η 40χρονη δολοφονημένη

Όπως περιγράφει η επιχειρηματίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει ‘κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία’.

Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία.

Η κοπέλα φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια’ και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει.

Μενίδι: Η 40χρονη αρνήθηκε safe house και panic button - Οι καταγγελίες της  γυναίκας - Newsbomb - Ειδησεις - News

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» γυναικοκτονία, σε μία υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει πολλές ομοιότητες με τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους.

Ειδικότερα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή στο σημείο γύρω στις 06:00 το πρωί ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές και άμεσα στο σημείο έφθασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Αμέσως οι Αρχές έλεγξαν το background της 40χρονης το οποίο δυστυχώς συμπεριελάμβανε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία κατά του συζύγου της. Έτσι ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα, η οποία είναι 40 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, έφερε έφερε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιά ενώ δίπλα της βρέθηκε μια τσάντα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Απάντηση Αυγενάκη: Δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγα να πάρω το τηλέφωνο από το χέρι του

Απάντηση έδωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, για το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο...

Τι κινδύνους κρύβει η κολύμβηση σε θάλασσα με κεραυνούς – Οδηγίες προστασίας

Οι επόμενες μέρες απαιτούν εξαιρετική προσοχή λόγω της μεταβολής του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, συνοδευόμενες από συχνές αστραπές και...

Έκτακτη κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς – Συστάσεις προς τους πολίτες

Μετά από έναν παρατεταμένο καύσωνα, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει κακοκαιρία από σήμερα, Τετάρτη (03/07), με τον καιρό να επιδεινώνεται σημαντικά. Οι ισχυρές βροχές,...

Καλαμάτα: Έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό γυναίκας σε νεκροταφείο

Τυμβωρύχοι στην Καλαμάτα έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία με την κλοπή χρυσών δοντιών και μιας καρδιακής βαλβίδας από μια σορό. Η μακάβρια αυτή αποκάλυψη...