Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για δύο προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για δύο προκηρύξεις, με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζεται το ΑΣΕΠ προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα προκηρύξεων το επόμενο διάστημα.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θ. Παπαϊωάννου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναμένονται:
  • Προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη 4Κ/2020 (ΦΕΚ 15/τ.ΑΣΕΠ/18.5.2020), για την πλήρωση δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ σε ΟΤΑ Α’ βαθμού (Βοήθεια στο Σπίτι). Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος, αυτή είναι η δεύτερη φορά που εκδίδονται αποτελέσματα για αυτή την προκήρυξη μετά τη δικαστική απόφαση που κήρυξε αντισυνταγματική την αυξημένη μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας.
  • Οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 7Κ/2022 (Φ.Ε.Κ. 60/31.08.2022/τ.Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μονίμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για τρία έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Τα οριστικά αποτελέσματα για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τετρακοσίων ενενήντα τριών (493) θέσεων ΠΕ, αναρτήθηκαν στις 20 Μαρτίου 2024.
  • Υπενθυμίζεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τετρακοσίων ενενήντα τριών (493) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), της 7Κ/2022 αναρτήθηκαν στις 20 Μαρτίου 2024.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

e-ΕΦΚΑ: Πως λήγει η ασφάλιση των Μη Μισθωτών ασφαλισμένων

Εγκύκλιο με θέμα τη λήξη της ασφάλισης Μη Μισθωτών...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα αμφισβήτησης του τεκμαρτού εισοδήματος

Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ,...

Μειώθηκαν κατά 10,8% οι άνεργοι τον Απρίλιο

Μειώθηκαν οι άνεργοι με την έναρξη της τουριστική σεζόν,...

Κυρ. Μητσοτάκης: Η αποχή αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τη Δημοκρατία

Μεγάλο κίνδυνο για την Δημοκρατία μας αποτελεί η...

Ενημερωτικό Δελτίο

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Οι ημερομηνίες για οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

Η συνάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου με τον Σύλλογο των Επιτυχόντων του Πρώτου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ2022 έβγαλε ειδήσεις. Ο πρόεδρος...

Αντίστροφη μέτρηση για 350 προσλήψεις μόνιμων

Έως την Πέμπτη 23 Μαΐου θα ανακοινωθεί μια νέα προκήρυξη για τη μόνιμη πρόσληψη 350 υπαλλήλων, εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Οι θέσεις που...

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία για προσλήψεις 140 ατόμων

Μέχρι και την Παρασκευή 24/5 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3μηνης διάρκειας, 140 ατόμων από τον Δήμο Αθηναίων. Η...