Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Αρνείται τις κατηγορίες ο 36χρονος νάνος για το κύκλωμα μαστροπείας – «Είμαι ΑμεΑ και με έβγαλαν εγκληματία»

Αρνείται τις κατηγορίες ο 36χρονος νάνος για το κύκλωμα μαστροπείας – «Είμαι ΑμεΑ και με έβγαλαν εγκληματία»

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του κατηγορούμενος ως μέλος του κυκλώματος που προωθούσε στην πορνεία ανήλικες μαθήτριες

Γνωστός από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών είναι ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος  μαστροπείας  ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες μαζί με έναν 55χρονο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είναι ένας από τους άνδρες που συνόδευε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού αλλά και σε πάρτι γνωστών κλαμπ προκειμένου να «ψαρέψουν» νέους πελάτες.

Μάλιστα, ο 36χρονος σε τηλεοπτική συνέντευξη είχε μιλήσει για το bullying που είχε υποστεί μικρός για την εμφάνισή του καθώς επίσης και για την πρωτοποριακή θεραπεία που έκανε στα 13 του χρόνια, προκειμένου να πάρει ύψος. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, από τις οποίες, όπως είχε πει, ψήλωσε κατά 27 πόντους, ενώ είχε σημειώσει ότι εργαζόταν ως ανιματέρ σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ωστόσο ο ίδιος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star με δάκρυα στα μάτια τονίζοντας ότι δεν είναι εγκληματίας!

«Πήγα σε ένα πάρτι δύο κοπέλες, ένας είχε διοργανώσει ένα μπάτσελορ. Είπα σε ένα φίλο που γνωρίζει κόσμο, είναι τατουατζής. Μου είπε ο διοργανωτής του πάρτι, το είπα στον Σταύρο, τις πήγα, χωρίς να ρωτήσω την ηλικία, καθώς πήγαινα στο δρόμο μου είπαν 17 στα 18, τις πήγα τις άφησα και έφυγα. Εξυπηρέτηση έκανα σε φίλο, δεν πήρα χρήματα. Δεν ξέρω τι έκαναν μετά όταν τις άφησα. Τα βάζω με τον εαυτόν μου, έχω απογοητεύσει τους δικούς μου ανθρώπους», είπε.

Ο πατέρας του, που μίλησε χτες (20/3) στον Alpha, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο γιος του είναι αθώος. «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» δήλωσε ο πατέρας.

«Κάνει κάποια events σε κάποια πάρτι και τα λοιπά το παιδί και πάει και το ντύνουν με διάφορες στολές και κάνει τον κλόουν ας το πούμε έτσι. Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί μου» πρόσθεσε.

Κύκλωμα μαστροπείας: Αποκαλυπτικοί διάλογοι και μηνύματα που «καίνε» τα μέλη του

Δύο μήνες περίπου μετά την εξάρθρωση ενός κυκλώματος μαστροπείας με εγκέφαλο την «Λορέλα», ένα άλλο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες θύματα «έπεσε» στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.
Η εκπομπή του Live News εξασφάλισε διαλόγου «φωτιά» του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια έναντι αμοιβής και μυώντας κάποια από αυτά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος φαίνεται να έχει την εξής στιχομυθία με μία από τις ανήλικες:

-Τελείωνε ρε φίλε, λεφτά θα πάρεις… Άστον τον (…) γιατί είναι βλάκας αν είναι θα σου κανονίσω με τον άλλο που δίνει 200.

-Γιατί;

-Αυτός δίνει πιο πολλά ρε

Συνομιλία ανήλικης με πελάτη

Συνομιλία ανήλικης με πελάτη καταγράφει:

-Ρε άκουσε με, σου είπα είμαι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη.

-Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα. Να σου πω με έχεις γκριτζάρει λίγο που με έκανες μπλοκ και εδώ δεν με δέχεσαι, είναι λίγο κάπως το βλέπεις; Τελικά πίνεις κοπέλα μου να φέρω τίποτα;

-Όχι, δεν πίνω.

-Οκ, εγώ μόνο μαύρο αλλά έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε. Θα πας σπίτι σήμερα νωρίς, τι φάση;

-Ναι ρε συ έχω τα δικά μου και εγώ, κατάλαβες τώρα, είμαι ακόμα 17.

Ενώ, σε άλλη συνομιλία ανήλικης με πελάτη:

-Που να έρθουμε; Αλλά δεν έχουμε χρήματα για το ταξί

-Που είστε τώρα;

-Γκάζι

-Οκ ”σκάω” και πάμε εκεί Γκάζι, στο ξενοδοχείο, να αράξουμε

-Να ξεκινήσω;

-Ωραία θα έχεις και τα 2.000 μαζί σου; Στείλε φώτο ακούς, άστο αύριο.

-Οκ αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου εντάξει;

in.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....

Ηλεκτρονικές κλήσεις αντί για χάρτινο μπλοκάκι – Θα έρχονται στο gov.gr

Οι αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί η Τροχαία αντικατοπτρίζουν τη γενικότερη τάση προς την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Αντί για τα παραδοσιακά...