Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Αποκλειστικό: “Ασιστ” Ν.Δ σε Παπανικολάου για την Περιφέρεια Αττικής

Ετοιμη να κάνει μεταγραφή αεροδρομίου είναι η Νέα Δημοκρατία βάζοντας στη μάχη των επερχόμενων εκλογών των Γιώργο Παπανικολάου. Η γαλάζια παράταξη φαίνεται αποφασισμένη να βάλει οριστικά τέλος στην στήριξη Πατουλη για την Περιφέρεια Αττικής και οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένονται καταιγιστικές.

Το λάθοςτου νυν Περιφερειάρχη να το δώσει το παρών σε δεξίωση την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε πύρινο κλοιό φαίνεται πως προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό ανωτάτων στελεχών της γαλάζιας παράταξης.

Υπενθυμίζεται ο κ. Πατούλης βρεθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις. Η σκηνή αναπαρηχθη ακαριαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάζοντας τον Πατουλη να ζητήσει συγγνώμη.

«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής  «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα.

Το γυαλί, ωστόσο, φαίνεται πως έχει ήδη ραγισει και σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες του Dimosio.gr η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη προσεγγίσει τον νυν Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ζητώντας του να ειναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική στις επερχόμενες κάλπες. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πάντως, στο Dimosio.gr ότι ο νυν Δήμαρχος Γλυφάδας δεν έχει ακόμα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Επισημαίνει δε ότι στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανικολάου αρνηθεί την πρόταση, τότε το ενδιαφέρον θα στραφεί σε άλλα πρόσωπα.

Αξίζει να δούμε φυσικά ποια θα είναι και η απόφαση του νυν Περιφερειάρχη, ο οποίος έχει στο περιβάλλον του ισχυρό αριθμό στελεχών, ενώ σε κάθε περίπτωση έχει διαγράψει μια ικανοποιητική πορεία στην Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια. Το ρεπορτάζ μας λέει ότι ο κ. Πατούλης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη του προκειμένου να συζητηθεί το “καυτό” θέμα που έχει ανακύψει.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό (Ν. Ρύσιο Ταγαράδες- Αγία Παρασκευή – Σουρωτή- Βασιλικά) θα πραγματοποιηθούν από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας...

Οριστική λύση στο πρόβλημα με το  μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο Μαρούσι

Την οριστική λύση δίνει η  Περιφέρεια Αττικής σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση του Βόρειου Τομέα, τη διευθέτηση του...

Ξεκινά Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών στον Δήμο Βριλησσίων

Από τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμος Βριλησσίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5 έως...

Νέα έργα αναβάθμισης στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Στην υπογραφή συμπληρωματικής, προγραμματικής σύμβασης προχώρησαν εχθές Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, η  Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας και ο  Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος για την υλοποίηση...