Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μόνιμοι: Δείτε τα αποτελέσματα για 730 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, επτακοσίων τριάντα (730) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Τ.Ε. (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 22/07/2022) (Προτείνεται το άνοιγμα με Mozilla Firefox).

Μόνιμοι: Δείτα τα αποτελέσματα για 730 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο
Μόνιμοι: Δείτα τα αποτελέσματα για 730 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Επισημαίνεται ότι επήλθε αναμόρφωση των πινάκων απορριπτέων, διοριστέων και κατάταξης μόνο στους κλάδους ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ-  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Διαβάστε ακόμη:

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Η “χρυσή” μεταγραφή του MEGA, η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ και ο..καβαλημενος αυτοδιοικητικός 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σήμερα δεν έχουμε μενού à la carte, αλλά ένα..πλούσιο μπουφέ. Γεμίστε, λοιπόν, τα πιατάκια σας και απολαύστε.

Τα σχέδια Παπασταύρου-Μπρατάκου και το “ρουσφέτι’ της χρονιάς 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Αντιδράσεις Ισραήλ και ΗΠΑ για τον ρόλο της Αμάλ Αλαμουντίν στα εντάλματα σύλληψης Νετανιάχου και ηγετών της Χαμάς

Το αίτημα του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) που αποκάλυψε το CNN, για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον τόσο του αρχηγού της...

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Οι ημερομηνίες για οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

Η συνάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου με τον Σύλλογο των Επιτυχόντων του Πρώτου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ2022 έβγαλε ειδήσεις. Ο πρόεδρος...

Αντίστροφη μέτρηση για 350 προσλήψεις μόνιμων

Έως την Πέμπτη 23 Μαΐου θα ανακοινωθεί μια νέα προκήρυξη για τη μόνιμη πρόσληψη 350 υπαλλήλων, εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Οι θέσεις που...

Προσλαμβάνονται 136 μόνιμοι υπάλληλοι γραφείου –  Αιτήσεις τώρα

Σε 136 ανέρχονται οι διοικητικές θέσεις που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη 2Κ/2024, για την οποία ήδη "τρέχουν" οι αιτήσεις.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν άμεσα...