Αρχική ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Δείτε πότε βγαίνουν οι πίνακες με τα οριστικά...

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Δείτε πότε βγαίνουν οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
odigostoupoliti.eu
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2021», καθώς τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι την 1η Αυγούστου, όπου ξεκινούν οι διακοπές των 300.000 δικαιούχων.

Μέχρι στιγμής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους, ωφελούμενους και παρόχους των τουριστικών καταλυμάτων, αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σημειώνεται, πως δικαιούχοι και πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και το Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Συγκεκριμένα, η ένταση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά -σε αντίθετη περίπτωση δεν εξετάζεται– με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies

Πώς γίνεται η ένταση

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν:

α) Να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.

β) Να αναφέρουν το λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί).

γ) Να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης.

Επίσης, οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους.