ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγώνας δρόμου γίνεται στο ΑΣΕΠ προκειμένου να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ άμεσα συμπληρωματική προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών για 757 μόνιμους υπαλλήλους σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και συγκεκριμένα στη καθαριότητα και τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης. 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη, συμπληρωματική της θηριώδους 3Κ/2018, αφορά 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 50% σε σχέση με τις 500 θέσεις που είχαν αρχικώς ανακοινωθεί από τον υπουργό.

Υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών επισημαίνουν στο Dimosio.gr ότι η επίμαχη προκήρυξη αναμένεται μετά το καλοκαίρι, με επικρατέστερο μήνα τον Σεπτέμβριο, ενώ η πλειονότητα των θέσεων θα καλυφθεί από προσωπικό χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι φορείς θα ενισχυθούν, μεταξύ άλλων, με βιολόγους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνίτες (ηλεκτρολόγους), υδρονομείς, γεωλόγους, οδηγούς (απορριμματοφόρων και φορτηγών), χειριστές μηχανημάτων έργων, εργάτες καθαριότητας, φύλακες, πολιτικούς μηχανικούς, φύλακες κλ.π.