Η αστυνομία κρατά μια 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο, η οποία τις προηγούμενες ημέρες κατήγγειλε έναν γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η σύλληψη της 43χρονης δικηγόρου έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο ίδιος ο ποινικολόγος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων αφορά τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 43χρονη με τον γνωστό ποινικολόγο, τα οποία είχε παρουσιάσει κατά την πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN.

Ειδικότερα, η 43χρονη είχε αναφέρει για τον γνωστό ποινικολόγο: «Υπήρχε δυσαρέσκεια επειδή δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε κανονίσει να πάμε σε αγώνα. Μετά από παράπονα ότι σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου και πήγαμε στο γήπεδο. Σχεδόν δεν επικοινωνούσαμε! Φτάνοντας στο γήπεδο, με κοπανούσε έντονα. Προσπάθησα να του εξηγήσω τα προβλήματα στην επαγγελματική σχέση. Αντί να το δεχτεί, μου είπε “είσαι ανύπαρκτη, σε τίμησα που σε έκανα δικηγόρο”. Τότε του απάντησα απερίφραστα “δεν με σέβεσαι”.

Τότε με χτύπησε σφοδρά. Φτάνουμε στο γήπεδο όπου είχα ήδη κοπανηθεί πολλές φορές. Τελικά, κατάφερα να καλέσω την αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να εμποδίσει ο αδερφός του την ενέργεια των αστυνομικών. Το περιστατικό καταγράφηκε και ο αστυνομικός παρατήρησε τους μώλωπες μου».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις