Αρχική Επιχειρήσεις 36 Προπτυχιακές Υποτροφίες από την COSMOTE

36 Προπτυχιακές Υποτροφίες από την COSMOTE

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η COSMOTE στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών 2019, για 18η χρονιά, προσφέρει 36 Υποτροφίες σε παιδιά με κοινωνικές & οικονομικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020  η COSMOTE προσφέρει 35 Υποτροφίες ύψους 15.000€ η κάθε μια, σε πρωτοετείς φοιτητές σε συγκεκριμένες σχολές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες και μια τιμητική υποτροφία ύψους 20.000€ σε πρωτοετή φοιτητή/τρια, Πολυτεχνικής Σχολής της χώρας, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών .

Ταυτόχρονα, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των νέων φοιτητών, η COSMOTE προσφέρει στους Υποτρόφους της laptop μαζί με πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV, για όλα τα έτη των σπουδών τους.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, ανήκει στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ, που στόχο έχουν να συμβάλλουν σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Από την έναρξη του προγράμματος το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί σε φοιτητές 658 Υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.cosmote-scholarships.gr/