Αρχική Διεθνή 324 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στην Ισπανία – Αύξηση 32%

324 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στην Ισπανία – Αύξηση 32%

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ρυθμούς Ιταλίας κινείται, δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των θανάτων στην Ισπανία, με τη χώρα να ανακοινώνει σήμρα ότι οι νεκροί έφτασαν τους 1.326 από τους 1.002 την Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, ο αριθμός των καταγεγραμμένων περιστατικών αυξήθηκε το Σάββατο στα 24.926, από 19.980, που είχε ανακοινωθεί χθες.

Οι Ισπανοί δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους παρά για να προμηθευτούν τρόφιμα, φάρμακα και για να πάνε στις εργασίες τους.

Την ώρα που η Ισπανία μετρά νεκρούς από την πανδημία του κορωνοϊού, μία θετική είδηση για τον ιό κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα πολύ γρήγορο τεστ διάγνωσης, το οποίο το ισπανικό υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα, η πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη ανακοινώνει προς τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Ισπανία, κυρίως φοιτητές Erasmus και τουρίστες, και οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τους για επιστροφή στην Ελλάδα και έχουν καταγραφεί στους καταλόγους που έχει καταρτίσει, ότι πρόκειται να οργανωθούν τρεις ειδικές πτήσεις της Aegean Airlines.