Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

305 θέσεις για φύλακες καθαριστές και μουσικούς

Στην πρόσληψη 305 εποχικά εργαζομένων προχωρούν δήμοι και δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Οι περισσότερες θέσεις -247 συνολικά- θα καλυφθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ το προσωπικό θα διοχετευθεί στις υπηρεσίες καθαριότητας, εστίασης, σίτισης ή φύλαξης των ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, λήγει στις 16 Ιανουαρίου η προθεσμία για 132 προσλήψεις στο ΠΓΝ Λάρισας «Κουτλιμπάνειο-Τριανταφύλ-λειο», το οποίο θα επιλέξει προσωπικό από τις ειδικότητες των ΥΕ Τραπεζοκόμων, όπου αντιστοιχούν 16 θέσεις, ΥΕ Καθαριστών με 99 και ΥΕ Φυλάκων-Νυκτοφυλάκων με 17 θέσεις. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 19 Ιανουαρίου, πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» για 115 θέσεις δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες ως εξής: ΔΕ Προσωπικού Φύλαξης (42 θέσεις), ΥΕ Τραπεζοκόμων-Σερβιτόρων (59 θέσεις), ΥΕ Βοηθών Μαγείρων (οκτώ θέσεις) και ΥΕ Λαντζιέρηδων (έξι θέσεις).

Δήμοι

Πενήντα οκτώ εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβουν 13 δήμοι, Νομικά Πρόσωπα και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δήμων. Οι νέες θέσεις περιλαμβάνουν καθηγητές μουσικής, συντονιστές για το πρόγραμμα Relocation της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και άλλες, τεχνικές και μη, ειδικότητες. Συγκεκριμένα, έως τις 12 Ιανουαρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Λεβαδέων για 24 άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος προσωρινής στέγασης υποψηφίων προς μετεγκατάσταση και αιτούντων άσυλο για τους Πρόσφυγες, για το χρονικό διάστημα έως 31 Δεκεμβρίου 2017. Οι δημοφιλέστερες ειδικότητες, που συγκεντρώνουν από πέντε θέσεις η καθεμία είναι εκείνες των Κοινωνικών Λειτουργών, των Επιστατών Διαμερισμάτων και των Διερμηνέων.

Στη Θεσσαλονίκη

Δέκα Καθηγητές μουσικής ζητά η Κοινωφελής Επιχείρηση Νεάπολης Συκεών. Στις 12 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για έναν Χειριστή Μηχανημάτων Εργων στον Δήμο Ερυμάνθου, ενώ στις 13 του μήνα για τρεις Εργάτες, έναν Χειριστή ανυψωτικών καλαθοφόρων μηχανημάτων και έναν Ηλεκτροτεχνίτη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τέλος χρόνου στις 16 Ιανουαρίου για τρεις ακόμα προκηρύξεις, εκ των οποίων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για πέντε Εργάτες Καθαριότητας, του Δήμου Αγράφων για έναν Χειριστή Μηχανημάτων και του Δήμου Αμυνταίου για έναν Πολιτικό Μηχανικό.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Παλλήνης προκήρυξε μία θέση Οδηγού και μία Καθαριστή και το Νομικό Πρόσωπο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Αγίου Δημητρίου μία θέση Λογοθεραπευτή για τις οποίες αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 19 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, η Επιχείρηση Σπηλαίου Αλιστράτης στις Σέρρες θα προσλάβει τρεις Συνοδούς Επισκεπτών με προθεσμία έως 16 Ιανουαρίου, ενώ ο ΑΗΣ Χανίων έναν Ηλεκτροτεχνίτη με προθεσμία έως αύριο, 11 Ιανουαρίου. Μία θέση Χημικού Μηχανικού προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου με προθεσμία έως 17 Ιανουαρίου, ενώ σήμερα το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για έναν Αρχαιολόγο και τρεις Ειδικευμένους Εργάτες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Τα “brainstorimg” Δούκα, οι τηλε-μεταγγραφές της Αττικής και ο γάμος της σεζόν

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο επίδομα ανεργίας – Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης θα προχωρήσει στην πιλοτική εφαρμογή του νέου επιδόματος ανεργίας. Μια…«ανάσα» απέχουμε μόνο από την εφαρμογή του ολικού...

Έρχεται νέα προκήρυξη: 131 μόνιμες προσλήψεις σε Επιμελητήρια και υπουργεία

Έρχεται νέα προκήρυξη: 131 μόνιμες προσλήψεις σε Επιμελητήρια και υπουργεία Νέα προκήρυξη μονίμων για 131 προσλήψεις σε 5 υπουργεία και επιμελητήρια. Η εν λόγω προκήρυξη...

ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη “μαμούθ” για τις 817 μόνιμες θέσεις στα Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη "μαμούθ" για τις 817 μόνιμες θέσεις στα Νοσοκομεία Η προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας...

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για δύο προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για δύο προκηρύξεις, με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζεται το ΑΣΕΠ προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα προκηρύξεων το επόμενο διάστημα. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος...