Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα διανεμήθηκαν σε 5 μήνες από το δήμο Αμαρουσίου

Περίπου 400 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, κατά την 9η διανομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Η κοινωνική δράση προσφοράς και αλληλεγγύης πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Δομών Πρόνοιας, σε μέλη του ΚΑΠΗ, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στη Χριστιανική Γωνιά Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), στον Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αναβρύτων.

Το τελευταίο 5μηνο, οπότε και ξεκίνησε η κοινωνική αυτή δράση, περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα έχουν διανεμηθεί στους συμπολίτες μας, προκειμένου να μην στερείται κανένας βασικά αγαθά στη διατροφή του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί από καρδιάς τον Υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη για την εποικοδομητική συνεργασία και κυρίως για την έμπρακτη προσφορά και αλληλεγγύη που εκφράζει μέσα από τις ευγενικές χορηγίες του προς τους συμπολίτες  μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

«Με τη σημαντική συμβολή και αξιέπαινη προσφορά των ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια μας βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, ώστε να μην λείπουν από κανένα τα απαραίτητα στην καθημερινότητά του.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού έχει αποδείξει στην πράξη από την πρώτη στιγμή τον καθοριστικό  ρόλο της στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την οικονομική κρίση και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»
σημείωσε ο κ. Πατούλης με την ευκαιρία της 9ης διανομής.                                             

             

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ευρώτα

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ευρώτα, παραιτήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευθύμιος Παπαχρήστου Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Ευρώτα και το κυρίαρχο διοικητικό...

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τριπλασίασε την απόδοσή του σε ανακύκλωση ρούχων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τριπλασίασε την απόδοσή του σε ανακύκλωση ρούχων Ανοδική πορεία στην Ανακύκλωση σημείωσε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, πάντα με την συμβολή των...

Συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη είχε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης

Συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη είχε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Κυριακή ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης,...

Ομόφωνο  “ΟΧΙ” του Δήμου Θερμαϊκού για την κατασκευή  ιδιωτικού θαλάσσιου φωτοβολταϊκού πάρκου 

Ομόφωνο  “ΟΧΙ” του Δήμου Θερμαϊκού για την κατασκευή  ιδιωτικού θαλάσσιου φωτοβολταϊκού πάρκου  Ομόφωνα αρνητικό ήταν σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού στο αίτημα...