Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 8Κ/2022 αλλά και την προκήρυξη 2Κ/2022

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα αποτελέσματα για την προκήρυξη 8Κ/2022 αλλά και την προκήρυξη 2Κ/2022

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2022  για προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πενήντα πέντε (55) θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων – ΜΤΠΥ, στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο – ΝΑΤ, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΕΚΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και β) Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Επίσης σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2022 για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, διακοσίων ογδόντα (280) θέσεων, μονίμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση. β) Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 31 μόνιμες προσλήψεις

Έχει εκδοθεί η Προκήρυξη αριθ. 4Κ/2024 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 22/τ. Α.Σ.Ε.Π./26.06.2024), η οποία αφορά την κάλυψη, κατά προτεραιότητα, τριάντα μίας (31) θέσεων προσωπικού με...

Τρεις κεντρικές αλλαγές στην επερχόμενη ρύθμιση προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ

Σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος και η Υφυπουργός κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη παρουσίασαν τις κύριες γραμμές του νέου καθεστώτος προσλήψεων...

Πρόσληψη για 54 μόνιμες θέσεις  οδηγών συρμών Μετρό

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αναζητά την πρόσληψη για 54 μόνιμες θέσεις οδηγών συρμών του Μετρό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Από τις 54 θέσεις,...

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα των δασολόγων

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις δασολόγων. Λόγω των ειδικών συνθηκών που συνδέονται με την προστασία των δασών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο...