«Βόμβες» Νίκα για Μητσοτάκη, Σαμαρά: Η Πολιτική Άνοιξη δεν πέθανε, υπάρχει μέσα στη ΝΔ εξαπολύει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Οι εξόχως σοβαρές καταγγελίες του κ. Νίκα δεν μπορούν να μην προβληματίσουν τον κόσμο της κεντροδεξιάς αλλά και τα στελέχη της παράταξης.

Τι είπε ο αγαπημένος -του λαού της Πελοποννήσου- περιφερειάρχης; Mιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» κατήγγειλε τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος όπως είπε δεν έχει σύστημα αλλά… κανονικό κόμμα.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Νίκας κατήγγειλε ότι η Πολιτική Άνοιξη, το αποστατικό εγχείρημα του Αντώνη Σαμαρά, είναι ζωντανό, δεν πέθανε ποτέ και «απειλεί τη ΝΔ»

«∆ΕΝ υπάρχει σύστημα Σαμαρά, όπως το αποκαλείτε.Αυτό που εσείς αποκαλείτε σύστημα, δεν είναι σύστημα, είναι κόμμα. Η «Πολιτική Άνοιξη» δεν… πέθανε ποτέ, υπάρχει μέσα στη Ν.∆. και την απειλεί» τόνισε σε δήλωσή του στην εφημερίδα ο κ. Νίκας.

Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο με το οποίο συμπληρώνει ο δημοσιογράφος το σχόλιο του Περιφερειάρχη.

«Αν τα πράγματα είναι έτσι ή κάπως έτσι, το πρόβλημα του Μητσοτάκη δεν είναι απλό και αν δεν… πατήσει πόδι τώρα, θα σκοτώσει κάθε μεταρρύθμιση. Στη Μεσσηνία επανήλθαν τα αλήστου μνήμης «κατόπιν ενεργειών μου» όχι από τον… Τοπάρχη αλλά από τα… σαμαράκια».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις