Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Κάτια Νικολαΐδου: Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια της πρώην συζύγου του, «απανωτά τα χτυπήματα»

Κάτια Νικολαΐδου: Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια της πρώην συζύγου του, «απανωτά τα χτυπήματα»

Ο πρώην σύζυγος της Κάτιας Νικολαΐδου Οδυσσέας Σταμούλης πενθεί ξανά τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του: Τα λόγια του για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού

Θλίψη προκαλεί η είδηση της τραγικής απώλειας της Κάτιας Νικολαΐδου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπειτα από 20 χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Ο πρώην σύζυγός της Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός που έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης. Το παράπονό της κάποια χρόνια πριν

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια» είχε δηλώσει πίσω το 2018  η Κάτια Νικολαΐδου στην εκπομπή «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δεν θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα».

«Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ανησύχησα για τους γονείς μου και έλεγα πως θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί», είχε πει κλείνοντας το θέμα η Κάτια Νικολαΐδου.

«Είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα, ας το κάνει», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός σημειώνοντας πως δεν ήταν εκείνος που επέλεξε να πάρουν διαζύγιο.

Έκτοτε οι δυο τους δεν αναφέρθηκαν ξανά δημοσίως, ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ενώ τα τελευταία χρόνια η Κάτια Νικολαΐδου απείχε από την τηλεόραση κάνοντας ωστόσο συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες

 

Διαβάστε ακόμη:

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε να τους επιστρέψει 241 εκατομμύρια

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε...

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% – Θα γίνω πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα...

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα υπολογίζεται το επίδομα ανεργίας

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα...

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πρώτη προτεραιότητα

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια...

Ενημερωτικό Δελτίο

Ομόφυλα ζευγάρια: Επίσημο το «πατέρας – πατέρας» και το «μητέρα – μητέρα»

Ομόφυλα ζευγάρια: Επίσημο το «πατέρας – πατέρας» και το «μητέρα – μητέρα» Στις ληξιαρχικές πράξεις η αλλαγή, με απόφαση της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, η...

ΑΑΔΕ: Νέα προθεσμία για απαλλαγή τελών κυκλοφορίας λόγω αναπηρίας

ΑΑΔΕ: Νέα προθεσμία για απαλλαγή τελών κυκλοφορίας λόγω αναπηρίας Μέχρι πότε θα γίνεται δεκτή η προσκόμιση των δικαιολογητικών Μέχρι την 1η Ιουλίου 2024 παρατείνεται η προθεσμία...

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί, να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και να έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο Σκληρούς περιορισμούς στην τέλεση...

Ραγδαίες εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Ραγδαίες εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τις υποψίες που...