Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Χυδαιότητες Μπέου κατά δημοσιογράφων: «Πατσαβούρα μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»

Χυδαιότητες Μπέου κατά δημοσιογράφων: «Πατσαβούρα μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή». Ενας «βούρκος» – σαν αυτό που έχει αφήσει το Βόλο μετά τις πλημμύρες – ήταν το στόμα του Αχιλλέα Μπέου που εξαπέλυσε μια χυδαία επίθεση εναντίον δημοσιογράφων.

Με πρωτοφανείς ύβρεις ο δήμαρχος Βόλους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου έκανε λόγο για «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους» απευθυνόμενος σε δημοσιογράφος, ενώ προέτρεψε τους πολίτες …να τους φτύνουν όταν τους συναντούν στον δρόμο.

Η χυδαιότητα Μπέου μαζί με την παρότρυνση τους πολίτες να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του δημοσιογράφων, είναι από μόνα τους στοιχεία που χρίζουν της παρέμβασης εισαγγελέα προκειμένου να καταργηθεί στην πράξη η ιδιότυπη …«ασυλία» που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος δήμαρχος.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου άσκησε …κριτική στους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 βράδυ ή τη σκόνη που «πνίγει» την πόλη. Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής για την τραγική κατάσταση που βιώνει η πόλη.

Με ποιο τρόπο; Με τον γνωστό. Με αυτόν που ξεχειλίζει δυσωδία… «Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι, όσοι είστε τέτοιοι… άπλυτοι… ρε Τασσοπούλου, σε πειράζει το νερό που κόβεται 10-11 η ώρα; Γιατί, υπάρχει λόγος; Μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή; Και ο άλλος ο ξεφτίλας. Δεν ντρέπονται λίγο, σε εμένα κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Την πόλη τους βλάπτουν… Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Σε αυτή την πόλη ζείτε; Ξεφτιλισμένοι;», ξεστόμισε ο Μπέος σε ένα πρωτόγνωρο κρεσέντο χυδαιότητας.

«Και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: στον δρόμο που θα τους βλέπετε φτύνετέ τους. Αλλά και να τους φτύνετε θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει» τόνισε σε άλλο σημείο και συνέχισε λέγοντας: «Τουλάχιστον βουλώστε το ρε, βουλώστε το κοπρίτες, ξεφτίλες».

Αυτό τον τύπο ψήφισαν οι δημότες του Βόλου για δήμαρχος τους… «Άντε, και σανότερα»!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Νέα καταγγελία σε βάρος του Μπέου – -Μετά τις απειλές τον σέρνει και στα δικαστήρια

Μετά τις απειλές του Αχιλλέα Μπέου εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πολιτικής ομάδας "Λαϊκή Συσπείρωση" Κώστα Γαργάλα, χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις όπως "θα φας χαστούκια"...

«Καρφί» Κ.Μπακογιάννη κατά Χάρη Δούκα – Η Αθήνα δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης

Ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε ένα αιχμηρό μήνυμα στα social media, αναφορικά με τον τρέχοντα δήμαρχο της Αθήνας, Χάρη Δούκα. Στην ανάρτησή του, εξέφρασε τη...

Μοναδικό θέαμα με συναρπαστικούς αγώνες στο PIRAEUS MASTERS 2024 στην πλατεία Κοραή

Επί 4 ημέρες η «καρδιά» του beach volley «χτυπούσε» στο κέντρο του Πειραιά Σε ένα μοναδικό σκηνικό με  τους τελικούς αγώνες να συναρπάζουν ολοκληρώθηκε χθες...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025», προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη συμμετοχή...