Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

North Evia- Samos Pass: Tον Σεπτέμβριο 7.000-8.000 νέα vouchers των 150 ευρώ

Tον Σεπτέμβριο θα διατεθούν εκ νέου 7.000-8.000 άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες των 150 ευρώ για να τις χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο (North Evia- Samos Pass) και να στηριχθούν και με αυτό τον τρόπο οι περιοχές, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι στις 25 Αυγούστου αναμένεται να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα.

Τόνισε, μάλιστα, ότι το συνολικό πρόγραμμα στήριξης της Βόρειας Ευβοίας έχει ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ, εξελίσσεται και τα χρήματα έχουν διατεθεί κυρίως σε αντιπλημμυρικά έργα.

Αναρτήθηκαν χτες, οι πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού Συνταξιούχων eΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο, καταβάλλοντας μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά για καταλύματα στις νήσους Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις και στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της νήσου Σάμου έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Στο πρόγραμμα ισχύουν αυξημένες τιμές επιδότησης, οι οποίες αφορούν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων, ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος και να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή. Επιπλέον, για το μήνα αιχμής Αύγουστο προβλέπεται αύξηση της επιδότησης κατά 20%, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο. Η αύξηση θα ισχύει για όλο το χρόνο για τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κράτηση μέσω άλλων επιχειρήσεων, γραφείων τουρισμού κ.λπ. Κατά την άφιξή τους στο τουριστικό κατάλυμα, οι πάροχοι ενεργοποιούν ηλεκτρονικά τις Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e- services) της ΔΥΠΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

Έρχονται αυξήσεις από τον Ιούνιο από 20 έως 150 ευρώ τον μήνα σε συνταξιούχους

Έρχονται αυξήσεις από τον Ιούνιο έως 150 ευρώ τον μήνα σε συνταξιούχους, ποιοι είναι οι κερδισμένοι που θα δουν μεγαλύτερη σύνταξη. Eμμεση αύξηση στους 400.000 συνταξιούχους όλων...

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων –  Ξεκινούν ελέγχους σε μεταβιβάσεις, δωρεές και γονικές παροχές

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων -  Ξεκινούν ελέγχους σε μεταβιβάσεις, δωρεές και γονικές παροχές, πιάνουν δουλειά τα Κέντρα Φορολογίας Κεφαλαίου σε Αθήνα και...

ΑΑΔΕ: Πότε ανοίγουν τα Κέντρα Φορολογικών Διαδικασιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑΑΔΕ: Πότε ανοίγουν τα Κέντρα Φορολογικών Διαδικασιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, καθορίζεται η έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Φορολογικών Διαδικασιών...

Εως και 20 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή

Εως και 20 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή, σημαντική αύξηση των ετών φυλάκισης καθώς και των χρηματικών ποινών, σε κατηγορούμενους για φοροδιαφυγή προκαλεί ο νέος...