Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της πόλης, στο πλαίσιο της αυξημένης επιτήρησης για την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Τροχαίας, Άμεσης Δράσης και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων προχώρησαν στη σύλληψη δώδεκα ατόμων που εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς και ενός ακόμη ατόμου που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 28χρονο οδηγό, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.
Όλοι οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις