Αρχική Πολιτική Γεωργιάδης: Πιθανές οι απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα

Γεωργιάδης: Πιθανές οι απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως αν η πανδημία εξαπλωθεί κι άλλο “επόμενο θα είναι να υπάρξουν και απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα”.

Ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1και σχολιάζοντας τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, είπε ότι οι 251 διασωληνώσεις τον Αύγουστο του 2021 σε σύγκριση με τις λιγότερες από 100 τον Αύγουστο του 2020 δείχνουν ότι πάμε για έναν πολύ δύσκολο χειμώνα οπότε δεν αποκλείονται και απολύσεις ανεμβολίαστων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός, αλλά δυστυχώς ένα μέρος της κοινωνίας, είτε από φόβο, είτε γιατί θεωρεί ότι κάνει αντίσταση στην κυβέρνηση, είτε γιατί υιοθετεί θεωρίες συνομωσίας, έχει συνασπιστεί σε ένα κίνημα ανεύθυνων που βάζουν σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή, όσο και των γύρω τους.

Επανέλαβε δε ότι οι προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται είναι ζοφερές λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα και έφερε σαν παράδειγμα τη δική του περιπέτεια, που παρότι εμβολιασμένος κόλλησε κορονοϊό και τον πέρασε σχετικά βαριά, με τους γιατρούς να του λένε ότι αν δεν ήταν εμβολιασμένος τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.