Αρχική Δήμοι Συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

Συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στο αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τους Ηλία Λιούγκο και Έλλη Πασπαλά, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά.

Η συναυλία με τον γενικό τίτλο «Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι», θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων, στο συγκεκριμένο χώρο (Χαρ. Τρικούπη 31, Πειραιάς), στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας ανάδειξης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά και του ευρισκόμενου στον περιβάλλοντα χώρο αρχαίου θεάτρου.

Όπως σημειώνεται, η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του και χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τις μελέτες, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα έργα αποκατάστασης που είναι σε φάση εγκρίσεων και δημοπράτησης.

Παίζουν οι μουσικοί: Στέλλα Κυπραίου (κιθάρα), Στάθης Κιόσογλου (Κλαρίνο, φλάουτο), Μιλτιάδης Παπαστάμου (βιολί, μαντολίνο) και Δέσποινα Στεφανίδου (πιάνο).

Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου.