Αρχική Μόνιμοι Προσλήψεις: 610 μόνιμες θέσεις μέσω δύο προκηρύξεων

Προσλήψεις: 610 μόνιμες θέσεις μέσω δύο προκηρύξεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη πρόσληψη 610 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσουν δύο φορείς μέσα στον Δεκέμβριο, προκειμένου να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες τους. Ειδικότερα, πρόκειται για την προκήρυξη 16Κ/2017, η οποία αφορά 62 μόνιμους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.). Σύμφωνα με πληροφορίες η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσεις στις αρχές Δεκέμβρη.

Αναλυτικά οι Θέσεις

Η δεύτερη προκήρυξη είναι η 1Γ/2017 και προβλέπει  την πρόσληψη 548 μόνιμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Στις υπηρεσίες, όπου θα απορροφηθούν οι επιτυχόντες του επικείμενου διαγωνισμού, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες και Τελωνεία της χώρας. Και αυτή η προκήρυξη αναμένεται τις πρώτες δύο εβδομάδες του Δεκέμβρη.

Αναλυτικά οι Θέσεις