Αρχική Οικονομία Πως πιστώνεται το ΚΕΑ σε προπληρωμένες κάρτες

Πως πιστώνεται το ΚΕΑ σε προπληρωμένες κάρτες

595
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οδηγό για τη διαδικασία έκδοσης και παραλαβής της προπληρωμένης κάρτας που πιστώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, εξέδωσαν οι συνεργαζόμενες τράπεζες.

Πιο συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς αποστέλλει ταχυδρομικώς απενεργοποιημένη την κάρτα, όπως και το ΡΙΝ της και ενεργοποιείται με την επίσκεψη του ενδιαφερόμενου στο κατάστημα.

Ομοίως και η Εθνική Τράπεζα αποστέλλει απενεργοποιημένη την κάρτα, με τον 15ψήφιο κωδικό (Smart PIN) και ο κάτοχός της πρέπει να προσέλθει σε οποιοδήποτε κατάστημα για την υπογραφή των όρων χρήσης της.

Η κάρτα Alpha Bank Prepaid MasterCard Επιδομάτων αποστέλλεται ταχυδρομικώς απενεργοποιημένη. Το PIN αποστέλλεται σε μεταγενέστερο χρόνο και ενεργοποιείται μέσω της υπηρεσίας Alpha Web Banking ή τηλεφωνικά (210- 3260000).

Οι πελάτες της Eurobank παραλαμβάνουν άμεσα την προπληρωμένη τους κάρτα από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της (και του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), ενώ δεν απαιτείται έκδοση PIN.

Τέλος οι πελάτες της ATTICA BANK, μπορούν να παραλάβουν την προπληρωμένη κάρτα τους καθώς και το PIN από το κατάστημα τήρησης του λογαριασμού τους, μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης.