Αρχική Υπουργεία Ο Πολάκης πρόλαβε την ΠΟΕΔΗΝ με… ντουντούκα

Ο Πολάκης πρόλαβε την ΠΟΕΔΗΝ με… ντουντούκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μπροστά στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και τα σωματεία εργαζομένων και καθαριστριών των νοσοκομείων ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, «Άγιος Σάββας» και «Ελπίς» πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι καθαρίστριες από το Δρομοκαΐτειο, τον «Άγιο Σάββα» και το «Ελπίς» άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε πολυήμερη διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του υπουργείου, μέχρι να δικαιωθούν.

«Έως εδώ και μη παρέκει!!! Οι καθαρίστριες που αποκαλέστηκαν τσίρκο από τον Αν. Υπουργό Υγείας θέλουν την δουλειά τους όπως η κυβέρνηση φρόντισε να εξασφαλίσει στις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Η ψηφοθηρική τακτική της κυβέρνησης δεν θα περάσει», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει την κινητοποίηση με στάση εργασίας που έχει κηρύξει από τις 9 έως τις 12 το πρωί.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, ο Παύλος Πολάκης εξήλθε του κτιρίου και πήρε μια ντουντούκα, μέσω της οποίας απευθύνονταν στους συγκεντρωμένους. Ακριβώς δίπλα του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσπαθούσε να απευθυνθεί στον αναπληρωτή υπουργό, αλλά εκείνος συνέχιζε να μιλά και έδειχνε σαν να μην τον απασχολεί η παρουσία του Μιχάλη Γιαννακού.