Αρχική Δήμοι Ο γνωστός καλλιτέχνης υποψήφιος με τον Κουκά στη Μύκονο

Ο γνωστός καλλιτέχνης υποψήφιος με τον Κουκά στη Μύκονο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς

Την υποψηφιότητά για το δημοτικό συμβούλιο Μυκόνου ανακοίνωσε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας, στο πλευρό του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά. 

Ο Μυκονιάτης καλλιτέχνης πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με στόχο να συνδράμει τον δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Μυκόνου:

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κατάγεται από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σε ηλικία 29 ετών εμφανίζεται με τον αδελφό του σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία DrouliasBrothers. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στο νησί μας και έλαβε τη στήριξη των Μυκονιατών και γιαυτό το λόγο, αισθάνεται ότι οφείλει να ανταποδώσει στον τόπο του.

Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας, γιατί θεωρεί πως ο τόπος χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος του ειναι να συνδράμει το Δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.