Αρχική Δήμοι Κόντρα Γερουλάνου-Μπακογιάννη για τα ναρκωτικά

Κόντρα Γερουλάνου-Μπακογιάννη για τα ναρκωτικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται ακόμα μια φορά το μείζον θέμα των ναρκωτικών στην Αθήνα, με τους υποψήφιους να κονταροχτυπιούνται για το ποιος μπορεί να λύση το πρόβλημα που ταλανίζει τους Αθηναίους πολίτες.

Αυτή τη φορά, ξέσπασε…κόντρα ανάμεσα σε Παύλο Γερουλάνο και Κώστα Μπακογιάννη, όταν ο πρώτος έκανε ένα τουίτ επί του θέματος.

Σύμφωνα με κύριο Γερουλάνο, ο Κώστας Μπακογιάννης τον αποκάλεσε «ψεύτη» σε debate που πραγματοποιήθηκε, επειδή ο πρώτος επισήμανε ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα», στην πρότασή  του για άμεση συνεργασία για τα ναρκωτικά.

Μέσω του tweeter ο κ. Γερουλάνος δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή του προς τους κκ. Μπακογιάννη και τον Ηλιόπουλο, τους οποίους καλεί να συνεργαστούν και να οργανώσουν μαζί μια ημερίδα συνεργασίας και να σχεδιάσουν το πρώτο κοινό Δημοτικό Σχέδιο Δράσης για τα ναρκωτικά.

Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος με επιστολή του κάνει λόγο για επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος εκ μέρους του Παύλου Γερουλάνου. “Κακός σύμβουλος η απώλεια ψυχραιμίας. Έτσι θα συνεργαστούμε την επόμενη μέρα;”, απάντησε με tweet ο Παύλος Γερουλάνος.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter