Αρχική Επιχειρήσεις Προσλαμβάνουν τώρα “Αίγλη Ζαππείου” και “Απολλώνιον”

Προσλαμβάνουν τώρα “Αίγλη Ζαππείου” και “Απολλώνιον”

543
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα εντάξει στο δυναμικό της η Αίγλη Ζαππείου. Ειδικότερα, αναζητά ενθουσιώδεις νέους και νέες με ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα για να εργαστούν στα διάφορα επισιτιστικά της τμήματα για την κάλυψη των εποχικών της αναγκών. Αναλυτικά, θα προσληφθούν:

  • Μάγειροι
  • Λοιπό προσωπικό κουζίνας
  • Λαντζέρηδες για το Εστιατόριο & το Καφέ.
  • Βοηθοί Service για το Εστιατόριο
  • Βοηθοί Service για το Café
  • Βοηθοί Service για τις Δεξιώσεις (indoor catering)

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν εποχιακά με τις ανωτέρω ειδικότητες, παρακαλούμε να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες! Αν θέλετε να υποβάλλετε αίτηση για να εργαστείτε στην Αίγλη Ζαππείου, παρακαλούμε ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. επιλέξτε την Αίτηση Πρόσληψης
  2. αποθηκεύστε την φόρμα στον υπολογιστή σας και συμπληρώστε την μόνο μέσω της εφαρμογής «Adobe Reader»
  3. αποστείλετε την φόρμα μέσω e-mail στο cv@aeglizappiou.gr με θέμα Αίτηση Πρόσληψης

Νέες προσλήψεις σε καταστήματα Απολλώνιον 

Την ίδια στιγμή, νέες ευκαιρίες απασχόλησης σε ανθρώπους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα τους και φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε μια ηγετική και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και εστίασης προσφέρει και η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ. Αυτή την περίοδο είναι «ανοιχτές» οι παρακάτω θέσεις στην εταιρία: Ζαχαροπλάστης σε Αργυρούπολη και Ν. Ηράκλειο Αττικής. Πωλήτριες στα καταστήματα της Πανεπιστημίου, στα Γλυκά Νερά, στα  Βριλήσσια στη Παλλήνη στη Γλυφάδα και στην Αγία Παρασκευή.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας ‘Απολλώνιον’ μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπόψιν της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στα:hr@apollonion-bakery.gr