ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο θα πάρουν μέχρι το τέλος του έτους τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, που αφορούν στην πλήρωση κενών θέσεων σε νοσοκομεία αλλά και στη Βουλή. Πιο συγκεκριμένα:

17 θέσεις στη Βουλή

Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση θα προσληφθούν 17 άτομα μέσω ΑΣΕΠ στη Βουλή. H κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα αφορά: 4 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, 2 θέσεις του κλάδου ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων, 2 θέσεις του κλάδου ΠΕ Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, 2 θέσεις του κλάδου ΤΕ Οικονομικού, 1 θέση του κλάδου ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων, 2 θέσεις του κλάδου ΤΕ Στενογράφων, 2 θέσεις Ειδικών Επιστημόνων (με πτυχίο νομικής και διδακτορικό) και 2 θέσεις ΠΕ Οικονομικού.

32 νοσηλευτές στο ΝΙΜΙΤΣ

Έτοιμη είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 32 μόνιμες προσλήψεις στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ. Οι ειδικότητες ποου θα αφορά η επικείμενη προκήρυξης θα είναι ΔΕ Νοσηλευτικής και ΤΕ Νοσηλευτικής.

325 μόνιμοι στα νοσοκομεία

Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη που αφορά στην προσληψη 325 ατόμων για ειδικότητες νοσηλευτικού και λοιπού -πλην ιατρών- προσωπικού, στις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ.), για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.

Οι ειδικότητες που θα επιλεγούν είναι: Νοσηλευτές, Τραπεζοκόμοι, Διοικητικού Οικονομικού, Φυσικοθεραπείας, Λογοθεραπευτών, Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, Διοικητικών Γραμματέων, Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, Τραυματιοφορέων, Ακτινοφυσικών κ.ά.